אז ככה, הירידות שלי משבוע לשבוע הם בסה”כ יפות, בין 800 גר' לקילו.
אתמול בשקילה ירדתי 100 גר' סה”כ… אני מאוד מקפידה על התפריט, אין חריגות, יש פעילות גופנית (הליכות, כמה פעמים בשבוע) ואני לא בקילוגרמים האחרונים שלי. יש לי עוד בסביבות ה30 קילו לרדת…. אשמח לעצות!
אך לשאלתך מה עושים, התשובה היא פשוט ממשיכים. אין נוסחת פלא שתגרום לך לרדת בשבוע הבא עם ריבית על השבוע האחרון. יש כמובן אופציה לבצע רישום ולהיות במעקב יותר צמוד על מה וכמה את אוכלת ושותה אבל הכי חשוב שלא תיכנסי עכשיו לאיזה מצב תודעה ש”נתקעת”. את המושג “נבואה שמגשימה את עצמה” את מכירה?
אך לשאלתך מה עושים, התשובה היא פשוט ממשיכים. אין נוסחת פלא שתגרום לך לרדת בשבוע הבא עם ריבית על השבוע האחרון. יש כמובן אופציה לבצע רישום ולהיות במעקב יותר צמוד על מה וכמה את אוכלת ושותה אבל הכי חשוב שלא תיכנסי עכשיו לאיזה מצב תודעה ש”נתקעת”. את המושג “נבואה שמגדירה את עצמה” את מכירה?
גם לי הייתה תקופה כזאת וזה בהחלט מייאש. אך אחרי שעשיתי רישום, המשכתי בתפריט, גיוונתי, ירדתי 1.900קג'. צריך להמשיך בתפריט, לא להתייאש. תנסי לגוון יותר במזונות. אם את רגילה לאכול פרי מסוים, תחליפי באחר. אם בצהריים את אוכלת למשל אורז, תחליפי בפחמימה אחרת. בהצלחה 🙂