חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איך אתן/אתם מסתדרים עם המאכלים שהילדים רוצים (ואין סיבה לא לתת להם) והם לא בתוכנית?
    אני מרגישה שזה שובר אותי. כאילו אני בעונש :עצוב:
    הקטע שכשאני מכינה לכולנו אותו דבר – הכל מעולה. אבל לפעמים הילדים רוצים להתפנק על משהו טעים במיוחד שלא בתוכנית, ואני מכינה להם – ואז אני ממש מתענה ומרגישה איך אוטוטו אני נשברת.

מה עושים?

(ולא – לא להכין להם מידי פעם את מה שהם אוהבים זה לא הפיתרון. זה שאני בתהליך לא אומר שגם הם צריכים להתנזר ממה שהם אוהבים)

אלמוני
    לא פעיל

אם את יכולה מיקי לשנות טיפה את המתכונים כדי שתוכלי לאכול גם

לדוגמא: פסטה שמנת פטריות עם חמאה שמן זית פרמזן ושמנת 10% אבל שהכל מדוד ושקול

גם הם ירוויחו מזה. את לא חייבת להאכיל אותם רק לחם קל אלא להבריא מתכונים

אבל מבינה אותך. לא פשוט

אלמוני
    לא פעיל

איך שאוכל מתקשר לנו לאהבה, לנתינה ולהתפנקות. קטע…
    הם ביקשו, אז הכנתי עוגה לשבת. טעימה. ברור שטעימה.
    ואז חשבתי לעצמי: אני אוהבת את הילדים שלי. הם ביקשו, אז הכנתי.
    אוהבת את בעלי, ביקש, אז הכנתי.
    אוהבת את עצמי ומגיעה לי מנה מותרת. אז אקח. אבל רגע, אכלתי את המותרת בחמישי… :עצוב:
    אז אקח בכל זאת? :לאבטוח:
    ופה עצרתי ושאלתי את עצמי איפה האהבה שלי לעצמי? האם היא מתנקזת לשלושת הביסים שבהם אחסל את הפרוסה, או בתהליך שאני עובדת עם כל העבודה הקשה?
    והנה, התשובה פשוט הגיעה והתיישבה לי באמצע המטבח: זה בסדר לאהוב את כולם ולהכין להם דברים טעימים. זה לא בשבילי. זה לא שלי!
    רגע, מתקנת: אני כן יכולה להחליט שזה בשבילי (השבוע), אבל אם אכלתי כבר מותרת, אז אוותר.
    למה? כי גם לי מגיע להיות שמחה ואף פרוסת עוגה לא תעשה אותי שמחה. את זה כבר הבנתי מזמן.
    אז לרגע ארגיש שאני מתענה, אבל בזה זה יסתכם.
    מיקי, אם את יודעת שזה עומד לשבור אותך, אז תחליטי על טקס שבועי: תאפי, תצאי עם הילדים ותקני משהו שחיתותי ותאכלי איתם – תעשי הכל כדי שכשהילדים ירצו משהו אקסטרא, גם לך יהיה משהו אקסטרא. הכי הכי חשוב לא להרגיש מסכנה.
    שיהיה לך שבוע מעולה.
    איילה

אלמוני
    לא פעיל

התכנית היא עבורנו ואם הילדים מבקשים להצטרף….. זה הבונוס

השבוע הילד והבעל הצטרפו לתכנית כי הכנתי המון פשטידות ודברים טעימים לעצמי אז הם רצו גם

הבונוס הנוסף הוא שעכשיו אני מבינה מה נכון לכולנו ואמשיך להכין גם אוכל עבורם כמו פעם כמובן
    וגם את הדברים האלו שאט אט יצטרפו לארוחות משפחתיות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות