חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

באמת שחיפשתי פוסט שמציע רעיונות מעניינים לכריכים ולא מצאתי.
    אז אפשר?

שלי:
    כריך 1: גבינת פטה עיזים 5%, חציל קלוי, קישוא קלוי, , פלפל קלוי ובזיליקום (הכריך האהוב עלי)
    כריך 2 : ביצה קשה, טחינה, חציל קלוי
    כריך 3: נקניק (4פרוסות) , קטשופ, חרדל, מלפפון במלח פרוס.
    כריך 4: 50 גרם סלמון, מריחה דקיקה של גבינת שמנת גד 5%, בצל סגול, עגבניה.
    כריך 5 : טוסט זיתים, בצל, בחוג ירוק וקטשופ או מון בלאן.

אלמוני
    לא פעיל

אני לפני כמה שנים שעשיתי בפעם הראשונה את התוכנית כתבתי כל מיני רעיונות אז מעתיקה לפה.

*כריך סלמון(ארוחת ערב,רק להוסיף מנת שומן) -לחם קל, 50 גרם סלמון מעושן, כף גבינת שמנת 5%, חסה, בצל סגול, כמה צלפים
    *כריך סביח(ארוחת ערב מלאה) – לחם קל או פיתה קלה,ביצה קשה, פרוסות חציל(אפוי בתנור עם מעט תרסיס שמן), חצי כף חומוס, כף טחינה, עמבה, סלט ומלפפון חמוץ
    *כריך בלקני(ארוחת ערב) -לחם קל, 60 גרם גבינת עיזים בולגרית 5%, כף גבינת עיזים 5% למריחה,חצי כף ממרח עגבניות חצי כף ממרח פסטו, פרוסות חציל (בתנור עם מעט תרסיס שמן), פלפל קלוי חינמי ורוקט
    *כמובן גם כריך חביתה שאני מאמינה שהרבה עושים(ארוחת ערב) -לחם קל, חביתה, כף גבינת שמנת 5%, מלפפון, עגבנייה,חסה, 6 זיתים קטנים
    *כריך טונה(ארוחת ערב) –לחם קל, 1 קופסא טונה במים (סלט טונה עם גמבה,בצל סגול ופטרוזיליה קצוצים מלח, פלפל וכף כמויונז), חסה, בצל סגול עגבנייה, מלפפון ומלפפון חמוץ
    *כריך פלאפל(ארוחת ערב)-לחם קל,כף טחינה,3 כדורי פלאפל של חלי, חצי כף חומוס,כרוב כבוש,סלט ומי שאוהב גם פרוסות חציל (בתנור עם תרסיס שמן)

טוסטים:(מלחם קל או פיתה קלה בטוסטר)
    *טוסט רגיל(ארוחת ערב) – חצי כפית חמאה,פרוסת גבינה צהובה 5%,פרוסת גבינה צהובה 9%, 5 זיתים, עגבנייה אפשר להוסיף תבלין פיצה ואורגנו
    *טוסט צפתית(ארוחת ערב)-חצי כפית חמאה, חצי כף פסטו,2 פרוסות גבינה צהובה 5%, 30 גרם גבינה צפתית, עגבנייה ובזיליקום טרי
    *טוסט בולגרי(ארוחת ערב)- חצי כפית חמאה, 2 פרוסות גבינה צהובה 5%, 30 גרם גבינה בולגרית, 6 זיתים עגבנייה ורוקט
    *טוסט ביצה(ארוחת ערב)- כפית חמאה, 1 פרוסת גבינה צהובה 5%, חצי ביצה קשה, 15 גרם גבינה בולגרית 5%
    *טוסט עגבנייה(ארוחת ערב)- כפית חמאה, 1 פרוסת גבינה צהובה 9%, 1 פרוסת גבינה 5%, עגבניות מיובשת בשמש (ללא שמן)
    *טוסט פיצה(ארוחת ערב)-רוטב עגבניות חינמי או רסק,1 פרוסת גבינה צהובה 9%, 1 פרוסת גבינה צהובה 5%, פטריות, פרוסות חציל(בתנור עם תרסיס שמן), בזיליקום, עגבנייה ו-6 זיתים

אלמוני
    לא פעיל

הי
    שימי לב שאת עושה את הכריכים לפי כמויות שרשומות לך בתפריט. ממה שרשמת לא ברור הכמויות
    בביניים ראשונה בתפריט כריכים יש חצי מנת חלבון +פרי + מנת מחמימה. את רשמת חלבון +שומן .
    בנוסף בא. צהריים צריך לאכול 2 כריכים ( 4 פרוסות לחם קל) ואיפו מנת שומן?
    א.ערב – אין מנת שומן
    בניים שניה חסר פרי
    ואין א.לילה .
    תפריט כריכים מאוד מדוייק וצריך להיצמד אליו.
    דרך הגב – לא מתאים לכולם. אני לדוגמה עולה ממנו במשקל , בדקתי כבר מספר פעמים.
    לא יותר מ3 ימים בשבוע
    בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

לחמניית פינוק- לחמנייה קלה + רוטב שום לייט או כפית ממרח שום + ביצה קשה + פרוסת גבינה צהובה 9 אחוז
    פיתה גורמה- כף קטשופ, בזיליקום או נענע +עיגול גבינת פרומעז 9% + 30 גרם צפתית +פרוסת גבינה צהובה 9 אחוז מושלםם
    פיצה על פיתה-פיתה קלה + 2 גבנצ 9 אחוז+30 גרם בולגרית +כף זיתים שחורים פרוסים + פטריות ובצל יאמיי
    ארוחת קייטנה – לחמנייה קלה +כפית טחינת שוקולד + שוקו מקקאו, ממתיק וחלב דל :אוהב:
    זה בינתיים מה שעולה לי אוסיף עף אם יהיו לי עוד :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות