מתכון מעולה אך הייתי אוכלת אותו לפני חלי אבל אפשר להכין בכמות קטנה ויוצא טעים.
3-4 גזרים
וחצי כרוב
רבע כוס שמן
רבע כוס סויה
רבע כוס סוכר
רבע כוס חומץ
ולקלות סומסום.
אל תיבהלי… אבל אני אוכלת אותו ביחד עם מנה מותרת או בלי סומסום למרות שהוא מוסיף..
בתאבון
אני מכינה לי כמות לשלושה ימים כי אחר כך זה מתקלקל.
ככה אם את אוהבת כרוב וגזר מבושל
אני מאדה בצל גדול.. עם כף שמן כף וחצי..
כנהיה שקוף כזה אני מוסיפה כף רסק עגבניות.. פלפל ומלח לפי הטעם..
קצת פפריקה מתוקה ממש טיפה רבע כפית..
חותכת חצי כרוב טפילו יותר.. 3-4 גזרים.
מוסיפה קודם את הגזר על הרסק עגבניות.. מערבבת יחד לכמה דקות
ואחר כך מוסיפה את הכרוב מעל..