http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150502877111738&set=p.10150502877111738&type=1
מגרדים 8 קישואים, 5 גזרים, 2 בצלים, פטרוזיליה, כוסברה 2 גבועלים של כרפס קצוצים דק 2 כפות רסק עגבניות חצי כפית מלח לימון כף מרק עוף פלפל ומלח לפי הטעם לערבב הכל ולמלא בתור הפלפלים המרוקנים ולסדר בסיר.
לרוטב השתמשתי בעגבניות מרוסקות 2 כפות רסק עגבניות 2 כפיות מלח לימון,מרק עוף,פלפל ומלח שופכת מעל הפלפלים ומוסיפה מים עד גובה של חצי מהפלפל מכסה עם מכסה רבע שעה על אש גבוהה וממניכה ונותנת 50 דקות על אש נמוכה, בתאבון:)
(עשיתי העתק הדבק).
כבר שבועיים ברציפות הכנתי, יצא טעים וחינמי לגמרי.