מה דינה? היכן ניתן לשלב מתי?
מישהו?
אני מבשלת את הכרובית במיים עד שהיא רכה לטעמי ואז מקפיצה אותה במחבת עם 3-4 גרם חמאה (בערך 20-30 קלוריות. כל גרם חמאה הוא 7.4 קלוריות. תעשי את החישוב לבד) ומוסיפה קצת שומשום עד שהכרובית תופסת צבע.
טעים וכלום קלוריות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך