את מפשירה אותו לפני שאת מכניסה לתנור אני מניחה? אם כן – כמה זמן מראש? איך? (אני כזו אהבלה בכל מה שקשור לדגים! :מבולבל: )
קניתי סלמון קפוא ואני רוצה מחר לצהריים.
:שמח1:
תוציאי בבוקר. זה אמור להפשיר עד הצהריים.
לא חייב גם להיות לגמרי מופשר….
אבל מספר שעות (4-5) יספיקו לו כדי להפשיר.
מפשירה אותו במקרר בערך 24 שעות לפני ההכנה
סלמון בתנור, עטוף בנייר כסף, עם פרוסות בצל, עגבניה, שום, פלפל שחור, מלח, מיץ לימון. ליד זה – שעועית ירוקה ואורז. אחת הארוחות הטעימות והכיפיות שיצא לי להכין ולאכול בבית! (הבן שלי מאושר מזה שאני בחלי ממן :מאושר: סוף סוף אני מכינה אוכל טעים…)
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך