חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

באחד מהסמסים השבועיים ששולחים לנו מ”חלי” היה כתוב שלהפסיד זה מצב זמני, לוותר הופך אותו לקבוע.
    אני כבר מפסידה יותר מידי זמן(אני יותר משנתיים בתוכנית ובשנה האחרונה תוך כדי הימצאותי בקבוצה עליתי כ-9 ק”ג וזאת לאחר שירדתי כ-20) ומכאן שכנראה שבאזישהו מקום כבר ויתרתי, אני ממשיכה להגיע למפגשים וממשיכה עם התוכנית אבל אני פשוט לא מפסידה למעוד, למעשה המעידות כבר הפכו לשגרה ונפילה אחת ארוכה ומתמשכת :עצוב:
    אני מכירה את התוכנית מא'-ת' ויחד עם זאת משבוע לשבוע רואה עלייה וגם אם יש מידי פעם ירידה, שבוע לאחר מכן מגיעה עלייה גדולה יותר.
    אין לי מושג איך להמשיך ואיך לחזור למסולל הירידה… אני מרגישה כזאת כשלון ושוב חזרתי למצב שאני שונאת את הבקרים שלי כי אין לי מה ללבוש כי הכל קטן ושונאת להסתכל במראה, ושוב שונאת את עצמי בדיוק כשהתחלתי לחבב ולאהוב את הבן אדם שאני רואה מולי במראה.

לא יודעת אם יש עצות שיוכלו לעזור לי, אבל אשמח אולי לשמוע ממשתתפות ותיקות איך ממשיכים כשאין כבר את הלהט ההתחלתי ולמעשה את “ההתאהבות הראשונית” בתוכנית, אני מרגישה שהתוכנית הפכה מבחנתי לסוג של שגרה אבל מכיוון שגם את המעידות שייכתי לשגרה נוצר מצב שאני לא אוהבת את התוכנית ולא מאמינה בה כמו פעם :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אנה יקירה,
    הפוסט שלך לא הניח לי ללכת לישון בשקט, עשיתי עבודת בילוש וגיליתי שהפעם האחרונה שכתבת לנו היתה ממש מזמן – לפני למעלה משנה. אלא אם ניכנסת בשם משתמש נוסף 😉
    כבר אז בחודש מאי 2012 כתבת: הצילו. הרגשת שאת מאכזבת את עצמך.
    אחרי ירידה של 20 ק”ג איך את יכולה לאכזב?
    היית כ- 5 ק”מ, סליחה ק”ג מהיעד – מהשמירה.
    זה ממש לא הזמן להרים ידיים.
    את בקבוצה נהדרת עם מנחה נדירה (אם לא עברת בינתיים) ואין סיבה שתוותרי לעצמך, שתוותרי עליך.
    כדי לקום כל בוקר ולהתאהב בדמות במראה צריך להשקיע, כמו בזוגיות.
    שימי עצמך במקום הראשון והניצוץ יגיע.
    אשמח אם תתקשרי מחר למשרד ונוכל לשוחח ולייצר את הדרייב מחדש.
    אורנה :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות