חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי!!! רציתי פשוט לשתף כי קצת עצוב לי..אני נמצאת בתוכנית כבר די הרבה זמן ולמרות שאין לי עודפים כ”כ גדולים להוריד אני מרגישה שאני תקועה. כאילו אין לי מספיק כח רצון שיחזיק אתי לשבוע שלם עד השקילה. אני מאלה שמתחילות את השבוע מדהים ואחרי שלושה ימים כשמגיע סוף השבוע אני מתחילה לזייף ואז אני רואה את התוצאות הלא מספקות וזה מתיש אותי!! אני לא רוצה להתייאש כי בפעם האחרונה שזה קרה לי עליתי כפול ממה שהתחלתי בתוכנית וזה שבר אותי. לכן הפעם החלטתי שכנראה אני צריכה אתכן שתחזקו אותי כדי להמשיך את כל השבוע כי למרות שאף פעם לא כתבתי אני כל הזמן נכנסת וקוראת את עידכונים שלכן וזה ממלא אותי.
    אני מתחייבת השבוע לא להשתדל אלא לעשות עד הסוף…
    בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

” אני מתחייבת השבוע לא להשתדל אלא לעשות עד הסוף”- זה משפט שאת רשמת! וכמה משפטים לפני רשמת שאין לך מספיק כוח רצון שיחזיק לכל השבוע!
    אז יש לך!! עובדה שהתחייבת לעצמך :)…
    אני מציעה לך להתחיל את שישי בבוקר עם הליכה ואת שבת בבוקר עם הליכה, את תרגישי אחרי זה “פראיירית” אם “תגנבי” אוכל..
    בכל אופן, יש לך את הכוחות, ויש לך את הכוח רצון, אחרת לא היית כאן, וסבלנות…התוצאות יגיעו 🙂
    אם קשה לך, זה אומר שאת בדרך הנכונה…בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי גילת…
    לאחר שקראתי את הודעתך גיליתי שאת לא באמת “תקועה” אלא את פשוט לא עושה – וצריך לקרוא לילד בשמו..! אני רוצה שתקבעי פגישה רומנטית עם עצמך היום ותבדקי מדוע אין לך כוח רצון לשבוע שלם? מדוע רק ליום אחד? את רוצה להרגיש מעולה רק ליום אחד או למשך כל חייך ? אני מאמינה שאם מישהו מצליח לאכול ארוחה אחת כמו שצריך הוא יכול לנצח לעשות זאת..וגם את !! כן כן את !! אותי ממלא לראות אנשים מגשימים חלומות…מה ממלא אותך מלבד העדכונים בפורום? מה יגרום לך להיות מאושרת? האם זה יכול להחזיק אותך יום שלם? שבוע? חודש? אני מאמינה שכן..
    ובבקשה אל תשתדלי…אלא פשוט תעשי !! מאמינה בך !
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

יפה שלי, הנתינה שלך כל כך גדולה ועצומה לכל אחד ובכל מצב. הגיע הזמן שתתני לעצמך. זה יעשה לך טוב בכל המישורים.
    המחמאה הכי גדולה שאני מקבלת בזמן האחרון היא בכלל לא על כמה רזיתי, אלא על כמה רגועה אני ושרואים שמשהו טוב קורה לי. נשבעת לך שזה מאז שהתחלתי להעניק לעצמי. פעלי בהמלצת איה (אצלי זה עבד)מארוחה לארוחה. אל תסתכלי ביום שלישי לעבר שישבת. תעברי כל יום ביומו וכשאת הולכת לישון אחרי יום מוצלח-שאבי את הכח למחר. ואם במקרה זה היה יום לא משהו-אז איזה מזל שיש את מחר להמשיך… גרשי את הייאוש והעצבות. חייכי וצאי שוב לדרך. וזכרי תמיד שאת לא לבד.
    אני כאן בשבילך! באהבה גדולה!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות