1. בשר נמדד לפי כמויות של 150 גר' לפני בישול ו-100 גר' לאחר בישול לכן הכי טוב לקנות משקל ביתי קטנטן ולהניח על השיש במטבח ולשקול, הכל.
חוץ מזה יש דברים שכבר כתוב ברשימת התחליפים כמה אפשר לאכול – לדוג': מנת חלבון בשר=2 שיפודי עוף. שוב-הכי טוב לשקול.
2. “חריגה” של 10 קל' לפרוסה, לי לפחות, נראית מזערית. 20 קלוריות ל2 פרוסות זה כמו לאכול פטריות שהן חינמיות. אני יכולה להמליץ לך לקנות עוד לחם של 40 קל' לפרוסה ולהקפיא ולא לאכול כל יום מה-50 קל' אלא יום ככה יום ככה וכל פעם להפשיר מהסוג שמתחשק לך ככה “החריגה” לא תהיה על בסיס קבוע. ככה אני נהגתי כשקניתי בטעות לחם של 50 קל'-ולא הרגשתי שזה הפריע לתהליך של הירידה במשקל.
ה מ ו ן ה צ ל ח ה !
:אוהב: :אוהב: