חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם, חדשה בפורום. אני יורדת לאט, לוקחת את הזמן,אני לא מאמינה בזבנג וגמרנו אלא בהטמעה של התהליך. אני בקבוצה כבר כ-3 חודשים, ירדתי רק 4.5 קילו, אם כי בהתחשב בעובדה שהיו כל כך הרבה חגים באמצע, זה די בסדר. אבל-ויש אבל גדול, לא התאפקתי בזמן האחרון ונשקלתי בבית. ובמשקל של הבית עברתי איזה נ.צ. שהצבתי לעצמי,ומאז- אני בעצירה. אני לא יודעת למה, זה תמיד קורה לי, אני מורידה כמה ק”ג ואז נעצרת- לא פיזית אלא נפשית.אני ממש שמה לעצמי רגל ולא מצליחה לפענח מה עומד מאחורי זה. אני כל כך רוצה שהפעם הזו תהיה שונה.התחלתי עם המון המון כח, אבל בזמן האחרון אני מרגישה שקצת “נחלשתי”.וחבל, בשבילי 4.5 קילו זה הישג מדהים.

אשמח לעידוד, תובנות-מה שתתנו.תודה רבה!

אלמוני
    לא פעיל

יפעת, התאור שלך מוכר, וגם לי בעבר זה קרה, בנקודת הציון הייתי נעצרת, והחלטתי, לשנות גישה … לאחר שהגעתי לנקודת אחת הצבתי את הבאה, כמובן שבקפיצות קטנות, ולא משהו דמיוני (לא 30 ק”ג, אלא 2-3 ק”ג בכל פעם) והגוף מקשיב לנו… ואם תציבי אתגרים קטנים תכבשי הרבה פסגות וההרגשה כיפית, כל פעם לסמן יעד חדש ולעבור אותו. שיהיה המון בהצלחה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

אני כל כך מזדהה איתך…
    אני אישית פניתי פעם לחלי ואמרתי לה את אותו הדבר – שאני איפשהו מפחדת לרזות…

ואני אסביר לך למה זה קורה –

קודם כל, אני לא יודעת כמה זמן היית שמנה, אבל כשאת רגילה לראות את עצמך שנים במצב מסויים, קשה פתאום לעשות סוויץ' בראש ולראות את עצמנו רזים.
    לאט לאט עם הזמן נהרס לנו הביטחון, ולוקח גם זמן עד שזה ישתנה לנו בראש.

שנית, כשאת שמנה, זה אומר מבחינתך לדחות הרבה דברים, שבתור רזה את בטוחה שתעשי , ותעשי יותר טוב מאיך שאת נראית עכשיו.
    זה אומר לצאת לבלות, להיות ספונטנית, להתלבש, לשים ביקיני – לחיות את החיים כמו שתמיד דמיינת.
    ועכשיו, כשזה מרגיש ממשמש ובא, זה פתאום מפחיד קצת… האם באמת יקבלו אותי כמו שחשבתי? האם באמת יתלהבו ממני? ועוד כל מיני מחשבות שגורמות לחשש…
    מאמיל'ה – דבר אחד יש לי להגיד לך – עשי את התהליך, קומי, נפחי את החזה (מגאווה, לא מסיליקון..חח), שימי $%^@/ על העולם ותטרפי אותו!!

המצב שאת נמצאת בו כיום – שבו גם אני הייתי – הוא לצפות על החיים מהצד.. איך כולם נהנים, כולם מבלים, כולם חווים, כולם חיים את החיים…
    את נמצאת במקום “נוח ושקט” , ו”מרגיעה” את עצמך, שמתישהו, גם את תהיי שם..
    אבל אם לא תשקיעי בחיים האלו – אז באילו חיים תשקיעי מאמי…?
    אני מבינה. תאמיני לי, את לא יודעת כמה אני מבינה.
    וזה לא כל כך מפחיד “שם בחוץ….” …. יש מקום לכולם וגם לך – קחי את העולם בשתי ידיים ועופי עליו!!!!
    שיהיה בהצלחה מכלללל הלבבב :)))))))))))

אלמוני
    לא פעיל

היי יפעת..
    4.5 קג זה אכן הישג מדהים !!
    אני גם לא מאמינה בזבנג אלא בתהליך ולכן אני חושבת שהדרך והגישה שלך הם נפלאים..המשיכי כך…רק הזכירי לעצמך שוב ושוב למה זה שווה את זה ומהם המחירים שאת משלמת כשאת לא שם…
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות