חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כאורח חיים האם זה בסדר לפרוק הול במלון ואז לחזור הביתה לתוכנית…
    אבל זאת לא הפנמה של אורח חיים,בריאות..שמירה…אז בראש אני לא צריכה לחשוב על חגיגה אלא כן לחשוב על מה שלמדנו וליישם שנים אבל אני ביום הראשון נזהרתי יחסית ואח”כ לא כולכך ומזמן לא הייתי מפוצצת ועל המתוקים נשמרתי אבל גם לא כולכך..

אני לא מנציחה לא מבואסת אבל קצת תופסת שלא הפנמתי דברים כולכך ושראשי “שמן” גם אחרי שנה שהורדתי 16 קל'

אם שמתי קיגל בצלחת לא היתי צריכה לקחת בסוף הארוחה גם משהו מתוק, מספיק בשר אחד למה שניים?
    מכירים את זה שוותרתם על משהו ולקחת משהו אחר בסוף מישהו שמבין אומר שהערך של מה שלקחתי גבוהה מי זה שוויתרתי עליו טועים רבות בשיקולים או לא לאוכל משהו מזין אך מטוגן אבל אוכל וואחד קינוח אולי היה עדיף את הדבר המזין אך המטוגן?….

אלמוני
    לא פעיל

גם אני בסוף השבוע הזה בבית מלון … וכן , נכון שזה בית מלון וחלק מהנאה זה אוכל .. ושכולם מסביבי אוכלים ונהנים אז למה שאני לא יאכל ויהנה?!
    אני חושבת שתזונה נכונה זה אורח חיים וצריך להתמודד בכל מצב ..אז אני יאכל מהכל אבל לא את הכל וישאיר מנה מותרת לקינוח ..(:
    צריך להפעיל שיקול דעת לפני שאוכלים פשוט … יהיה בסדר (:
    אני בטוחה שנהנית ועכשיו זה הזמן לחזור לתוכנית ..
    בהצלחה (:

אלמוני
    לא פעיל

היי…
    אנחנו לא מחוסנים כנגד השמנה ולכן זה תמיד יהיה בראש..
    אני שלמה עם זה ורגועה כיום כשאני יודעת שיש ברשותי את הכלים להתמודד עם זה..:)
    פרגני לעצמך על החופש בסופשבוע וחזרי לתוכנית..בלי הלקאה עצמית ובלי כעסים..זה לא עוזר..
    בחופשה הבאה נסי ליישם לקח אחד מהחופשה הזו..וזהו..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות