1.האם ניתן לשלב כמה מתכונים ״חינמיים״ ביום? מכיוון שלמשל הירקות המוקפצים מכילים כפית שמן אחת אבל אם נוסיף עוד כמה מתכונים כאלה ביום שמכילים קצת שמן זה לא יותר מידי?? ( בנוסף למנות השומן הרגילות כמובן ) . 2. יש פרכיות שקוראים להם ״פריכונים״ שמכילים כ 15 קלוריות לאחד אז כמה ניתן לאכול מהם? 3. בתור מנת חלבון ניתן לאכול טופו (לא ממרח, הקובייה הקשה) האם זה משנה אחוז השומן שבה כשמדברים על 100 גרם?מכיוון שקשה למצוא דל שומן . 4. לתנובה יש מעדני סויה שהם יותר מ80 קלוריות והם 1.6 אחוז שומן, אפשר לאכול מהם חצי / שלם בתור מנת חלבון או שהאחוז שומן גבוה מידי? תודה רבה 🙂