חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שאלה ראשונה יש לכם באתר איפה שהמתכונים מתכון לפסטה עם ירקות. ורשום ש-6 כפות = מנת פחמימה. שאלתי היא כזו : מנת פחמימה שמתלווה לחלבון ולשומן בצהריים? כי אם כן אז לדעתי 6 כפות זה הרבה יותר מ1/2 כוס חד פעמי. ואמרתם שכל הפסטות/אורז /קוסקוס וכו'… יש לצורך רק בכמות של 1/2 כוס חד פעמי. ושאלה נוספת… התחלתי לעשות הליכה בקצב די מהיר יחסית.. רציתי לדעת האם חצי שעה של הליכה בקצב מהיר יחסית טובה? במקום לעשות 3-4 בשבוע הליכה של שעה ( ואז חלילה להתחיל להתייאש והכוחות ייגמרו מהר יותר… )תודה רבה מראש על התשובות. אחלה אתר ,אחלה צוות והכי חשוב אחלה מתכוני דיאטה..! יישר כח גדול לכווווולכם~! :)) 🙂

אלמוני
    לא פעיל

פסטה- מותר חצי כוס כעיקרון- אולי במתכון ההוא בגלל שיש גם ירקות אז אמרו 6 כפות- מציעה לך להפעיל שיקול דעת ולשים לב מה היא כמות הפסטה שיוצאת

כל ספורט מבורך! אם אנחנו מסתכלות נטו כמה קלוריות תישרפי- שעה בקצב ממוצע 3-4 פעמים בשבוע עדיף על חצי שעה אינטנסיבית..
    אבל, אם לדעתך זה יגרום לך לייאוש עדיף שתעשי את החצי שעה
    בכלל, אני דוגלת בזה שתעשי רק מה שבא לך! בעיקר בספורט, כשאני מתחילה להכריח את עצמי כי אומרים שזה שורף יותר וכ'ו כ'ו כבר אין לי כוח ואני אחזיק ככה אולי שבוע וכפיצוי לא אעשה ספורט חודש, אז תעשי רק מה שעושה לך טוב ואת מרגישה איתו בנוח!

אלמוני
    לא פעיל

ומאוד חכם מצידך לחשוב קדימה.

ברור שזה אמור להיות כייף אז תעשי כמה שבא לך וכמה שכיף לך.

אני מכורה לספורט והרבה פעמים מזכירה לעצמי שזה אמור להיות כייף. ברגע שמוגזם לי כי בא לי לשרוף “רק עוד 50 קלוריות” אני מחזירה את עצמי הביתה. שישאר טעם מתוק למחר.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות