חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

😉 אני בדיאטה של ה-1200 קלוריות כמעט שלושה שבועות. אחרי שבועיים ראיתי שירדתי 2 ק”ג. בגדול אני שבעת רצון ומבסוטית. אבל שאלתי היא : לא אומרים שבהתחלה יחסית יורדים הרבה? ועוד שאלה… לפעמים לא בא לי לאכול את ארוחת הלילה למרות שאני די אוכלת אותה בכוח. זה כל כך קריטי? כאילו אם אני מוותרת זה יכול להשפיע על המשקל לרעה? (על אף שזה נשמע הזוי..) ועוד משהו אחרון.. חחח … אני הולכת בדיוק לפי הכללים של הדיאטה… באמת אבל יש שתי שאלות שברצוני לשאול. האחת : בבוקר שותים או לא שותים שתייה חמה? אם כן..מותר שוקלית? מהי בדיוק הכמות שמותרת והאם מותר כפית סוכר? בהנחה שזאת השתייה היחידה החמה שאני שותה ביום. השניה : בארוחת צהריים שכתוב במנת פחמימה חצי כוס אורז/פסטה וכו'… אני שמה לעצמי כוס. כי חצי כוס פשוט נראה לי מגוחך וממש לא משביע. זה אשכרה 2 כפות..! 🙁 ובאמת זה הדבר היחידי שאני “מזייפת בו” זה קריטי ? זה יכול להשפיע לרעה? או בהאטה? כאילו עוד 2 כפות זה מה שיעשה את זה? טוףף… הפצצתי אתכם עם שאלות חחחח מחכה לתשובות 🙂 תודה רבה מראש לכולם 🙂 המשך יום מדהיייים

אלמוני
    לא פעיל

אני שותה שוקו מאבקת קקאו 100% . כפית = 12-15 קלוריות. מוסיפה סוכרה דיאט ושותה על בסיס מיים. את יכולה גם להחשיב את הכוס חלב חינמי. נורא טעים ובלי קלוריות כמעט.

אלמוני
    לא פעיל

גם אני בדיאטה של ה- 1200 קלוריות כבר במשך 10 ימים אך לצערי עדיין לא ירדתי במשקל.

1. מור – אחרי כמה ימים התחלת לרדת במשקל?

2. בארוחת צהריים ניתן לאכול חצי כוס של אורז מבושל. כמה כפות זה?

תודה רבה לכולם והמשך יום נפלא! 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות