חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #136848
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום לכן,

    יש לי מס' שאלות:
    1. האם מותר כל גרנולה שהיא? (אני מאוד אוהבת את הגרנולה של פנינה רוזנבלום).
    2. האם מותר קריספיות? איך להתייחס לזה? כמה זה כפחמימה?
    3. כמה קלוריות לפרוסה נחשב לחם קל? רק עכשיו ראיתי שהלחם שיפון קל שאני אוכלת הוא 52 ק”ק ליחידה. מצד אחד ראיתי שכתוב עד 40 ק”ק לפרוסה מצד שני מנת פחמימה היא עד 100 ק”ק

    תודה רבה!

    #136849
    אלמוני
    לא פעיל

    1. כן.. כל גרנולה- 2 כפות שטוחות+ מנת פחמימה, פעם ביום
    2. לדעתי אפשר- זה אותו רעיון כמו כל חטיף אחר שאפשר.. אבל, ממש קשה לחשב את זה- את אמורה לקחת כמות שתהיה שווה ל80 קלוריות.. אם תצליחי לחשב- בתיאבון (גם זה מוגבל)
    3. עד 40 קלוריות לפרוסה כדי שתוכלי לאכול 2 פרוסות.. יש גם פרוסה ששווה 80 קל' וממנה מותר אחת, הרעיון הוא 'עד 80 קלוריות'
    מנת פחמימה שווה ל80 קלוריות- לא ל100.. התוספת של ה20 קלוריות משמעותית כשיש לך 4 מנות פחמימה ביום..

    #136850
    אלמוני
    לא פעיל

    זה סוג של פריכיות, אם אני זוכרת נכון משהו כמו 20 קלוריות ליחידה.

    תבדקי כמה קלוריות יש באחת, ומנת פחמימה זה עד 80 קלוריות.
    אז אם אני לא טועה וזה באמת 20 ליחידה, מותר 4.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות