יש לי מס' שאלות:
1. האם מותר כל גרנולה שהיא? (אני מאוד אוהבת את הגרנולה של פנינה רוזנבלום).
2. האם מותר קריספיות? איך להתייחס לזה? כמה זה כפחמימה?
3. כמה קלוריות לפרוסה נחשב לחם קל? רק עכשיו ראיתי שהלחם שיפון קל שאני אוכלת הוא 52 ק”ק ליחידה. מצד אחד ראיתי שכתוב עד 40 ק”ק לפרוסה מצד שני מנת פחמימה היא עד 100 ק”ק
1. כן.. כל גרנולה- 2 כפות שטוחות+ מנת פחמימה, פעם ביום
2. לדעתי אפשר- זה אותו רעיון כמו כל חטיף אחר שאפשר.. אבל, ממש קשה לחשב את זה- את אמורה לקחת כמות שתהיה שווה ל80 קלוריות.. אם תצליחי לחשב- בתיאבון (גם זה מוגבל)
3. עד 40 קלוריות לפרוסה כדי שתוכלי לאכול 2 פרוסות.. יש גם פרוסה ששווה 80 קל' וממנה מותר אחת, הרעיון הוא 'עד 80 קלוריות'
מנת פחמימה שווה ל80 קלוריות- לא ל100.. התוספת של ה20 קלוריות משמעותית כשיש לך 4 מנות פחמימה ביום..