- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
09/09/2014 בשעה 8:13 #136492
אלמוני
לא פעיל1.יש פה סטודנטיות? אני מתחילה באוקטובר ללמוד ואני ממש חוששת איך משלבים את האורך חיים הזה גם כסטודנטית, אתן מחליפות ארוחות? טיפים?
2.אני תמיד מוותרת על ארוחת לילה כי השלגון הזה פשוט לא מעניין, מה אתן אוכלות בלילה?
3.מישהי החלה הליכה ואז עברה לריצה? איך עשיתן את זה?
4.מישהי עושה תרגילי כוח בבית (עפרי חח) ויכולה להמליץ לי? נגמר לי המנוי לחדר כושר ואני יעשה מנוי רק באוקטובר בעיר מגורים החדשה שלי.
5.מנות בקפה קפה/קקאו כדי לא לבזבז שמה את המותרת? או בבית קפה? הזמנתן פעם סלט?איזה?תודה למי ששרדה עד כה :אוהב:
12/04/2019 בשעה 12:27 #136493אלמוני
לא פעיל1. בהצלחה. מניסיון שלי כסטודנטית – זה מאוד תלוי איך בנויה מערכת השעות שלך. כשהייתי סטודנטית לא עשיתי דיאטה וזכור לי שהפיתויים היו מאוד גדולים. לא הייתי מביאה אוכל מהבית ברוב המקרים. הייתי קונה סנדביצים וקרואסונים משמינים וארוחות כאלה בקפיטריה ובאמת שלא שמרתי אז. אבל אני מדברת על תקופה של לפני 8 שנים. בכל אופן, אם אני מנסה לחשוב על אורח החיים שלי היום, ולנסות להתאים אותו לחיים של סטודנט – אז ממה שזכור לי היה לי רק יום אחד בשבוע שהיה באמת בעייתי, שבו למדתי מ-8 בבוקר עד 8 בערב (עם הפסקה של שעתיים באמצע). שאר הימים למדתי 6 או 4 שעות… ובזמנים משתנים.
בכל אופן, מה שרציתי להגיד (התחלתי לגלוש) שאם יש לך ימים ארוכים מהבוקר עד הערב, אז תכיני לך סנדביצים ותנסי להתאים ככל האפשר את הארוחות העיקריות להפסקות, ואת ארוחות הביניים זה לא כזה נורא לאכול בזמן שיעור איזה נשנוש קטן כמו פרי וחטיף… זה תלוי במרצה ובגודל הכיתה אבל אפשר להסתדר. תכיני לך קופסה או שקית עם ירקות חתוכים. מלפפון, גזר, פלפל… לערב תשאירי ארוחה חמה כשאת מגיעה הביתה (מומלץ גם להכין אותה ערב לפני כדי לא להתמודד בערב עם הכנות ובישולים אלא חימום בלבד). ימים שאת לומדת חצי יום, לאכול ארוחות קטנות בזמן הלימודים, וארוחה גדולה לפני ואחרי בבית.
עם הפיתויים צריך להתמודד. החלפת ארוחות זה הכרחי במקרים כאלה.2. מכיוון שאני מנסה להימנע מדברי חלב אני אוכלת בלילה 8 שקדים. זה משהו שלא מופיע כתחליף חלבון גבינה וידוע לי שזה נחשב שומן, אבל זה אופציה מתפריט דל לקטוז שקיבלתי לפני מיליון שנה. לפעמים אני אוכלת מעדני סויה. אני גם מאוד אוהבת גלידוניות (יש פרווה וחלבי) אבל גיליתי לאחרונה ש-2 גלידוניות הופכות בקלות אצלי ל-5 אז משתדלת לא לקנות. בכל מקרה, אל תוותרי על הארוחה הזו היא הכרחית וחשובה לירידה. עדיף כבר שתאכלי רק פרי אם את ממש ממש ממש לא מצליחה להתחבר לשומדבר אחר מהרשימה. בכל מקרה לא לוותר עליה לחלוטין.
3. לא ניסיתי אבל יש אפליקציות לנייד שיכולות לעזור לך עם זה. נסי את runkeeper – חינמית ומאוד מוצלחת, ויש בה תכניות שיכולות לעזור לך לרוץ 5 ק”מ תוך חודש.
4. חפשי ביוטיוב.
5. לא מכירה את התפריטים שלהם אז לא יכולה לעזור.
מקווה שאת שרדת אותי :שמח1: :מאושר:
בהצלחה בלימודים
12/04/2019 בשעה 12:27 #136494אלמוני
לא פעילאני סטודנטית. האמת שממש אין לך מה לחשוש! יש בלימודים הפסקות לעיתים תכופות שמאפשרות לך לאכול את ארוחת הבוקר לדוגמה שזה כריך או ארוחת ביניים שזה פרי. לגבי ארוחת הצהריים- ברוב המכללות והאוניברסיטאות יש מיקרוגל כמעט בכל חור! אני הייתי מביאה איתי בכל יום קופסאת אוכל עם ארוחת הצהריים ומחחמת לי 🙂
בהתחלה התביישתי אמרתי מה אני אביא אוכל בקופסא, אבל ברגע שמשהו חשוב לך אין מה שיעצור אותך! מה גם שברגע שהתחלתי להביא קופסאות אוכל כל הבנות שאיתי בלימודים התחילו להביא גם וזה הייתה הפסקת צהריים משותפת!
ארוחת ביניים הייתי אוכלת בבית אם זה היה יום קצר ואם יום ארוך אז הייתי מביאה איתי חטיף אנרגיה ו7 שקדים עם זה קונה נס והייתי מסודרת לגמרי! זה באמת לא משימה מסובכת לשלב את התפריט של חלי באורח החיים הסטודנטיאלי 🙂12/04/2019 בשעה 12:27 #136495אלמוני
לא פעיללא יודעת למה, אין בי חשש כלל..
יהיו ימים ארוכים, וכמו בכל יום ארוך, נערכים מראש..
לי בנתיים יש 3 ימים שאני לומדת על 18:00.. משמע לקחת איתי 3 ארוחות.. לא נוראי
תמיד אפשר כריכים, ירקות, מים, חטיפי אנרגיה, פרי..לגבי ההליכה ריצה- יש המון אפליקציות בנושא, אני ממש אוהבת את של נייק.. היא מפרגנת לך
פרט לזה תקראי קצת באינטרנט, יש כל מיני מאמרים בנושא וגם תוכניות אימוןלגבי מסעדות- כן, כשהמלצרית מגיעה אליכם הדבר הראשון שאת שואלת אותה הוא אם יש גבינה 5% כלשהיא (לרוב הפטה היא 5%), לפי סוג הגבינה את יכולה לבחור סלט.. פשוט לבקש את כל הדברים הלא חינמיים בצד.. כדי שתוכלי לשלוט על הכמות (גם את הגבינה בצד)
אם אין גבינה 5% אפשר תמיד לבקש סלט פשוט..
או שתעשי שם ארוחת צהריים..בכל מקרה, בהצלחה בלימודים!
12/04/2019 בשעה 12:27 #136496אלמוני
לא פעילקודם כל לגבי הארוחת לילה, אני מאוד נהנית מתפוח עץ אפוי בתנור עם קינמון, וניל וסוכרה דיאט ומוסיפה לזה כדור של גלידה 2% שומן. טעים נורא.
לגבי ההליכה, שנים שרק הלכתי והסתכלתי בקנאה על האנשים האלה שרצים. לא זוכרת איך התחלתי לרוץ. נראה לי שפשוט יום אחד אמרתי “עכשיו אני ארוץ דקה” ומאז אני מהאנשים האלה … שרצים!
דרך אגב, לא חייבים לרוץ רצוף. מקטעים של ריצה, הליכה – מה שנקרא “אינטרוולי” – זה מה שאני עושה. (ריאות של מעשנת… מה לעשות… ובבקשה בלי תגובות על זה שאני מעשנת. חופרת לעצמי מספיק לגבי זה. אם הייתי יודעת איך להפסיק בלי להעלות 5 קילו הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים)
לגבי אימון כוח (התחלתי לעשות בבית כשהבנתי שאין לי סבלנות למכוני כושר) יש כמה אופציות:
1) להזמין מאמן כושר שיבנה לך תוכנית בבית ולהצטייד בכמה אביזרים (דילגית, משקולות, TRX, מדרגה. לא חסרים אביזרים וזה לא יקר) – לעשות את התוכנית בבית וכל כמה חודשים להחליף תוכנית.
2) nike – יש להם אפליקציה מדהימה של מליוני אימונים למטרות שונות וברמות קושי שונות. אימונים של 15 דקות אפילו) –
3) ביו טיוב יש מלא אימונים
צריך רק להתחיל ותחושת ההישג כשמסיימים – אין דברים כאלו :מאושר: :מאושר:
12/04/2019 בשעה 12:27 #136497אלמוני
לא פעילאז שנה שעברה לא הייתי בתוכנית ~אבל~
שעורים הם בני שעה וחצי, כלומר ממש קל לשמור על מרווח של שלוש שעות.
יש הפסקות קצרות (כ15 דקות) בניהם וכאלה ארוכות (חצי שעה) שיתנו לך זמן לאכול ארוחה אמיתית בנחת.
בהחלט יש מיקרו בכל חור ולפחות אצלנו (סמינר הקיבוצים) ממש מקובל לחמם אוכל וממש כולם עושים את זה. הייתי מביאה איתי אוכל שנה שעברה גם בלי קשר לתוכנית.
וגם אחרי ההרצאה המעלפת של המנחה שלי על תפריט כריכים זה נשמע לי כמו רעיון מעולה לימים הארוכים במיוחד.בהצלחה :מאושר:
12/04/2019 בשעה 12:27 #136498אלמוני
לא פעילהמון המון תודה נראה לי אני מדפיסה את כל התגובות!
:אוהב:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.