1. לא בדיוק שאלה..אבל בדרך כלל אני אוכלת את הלחם קל של אנג'ל הכתום. השבוע קניתי את הלחם של חלי וממש הופתעתי לטובה.אני היחידה שהרגישה שזה ממש כמו לחם רגיל?פרוסה גדולה ומשביעה!אהבתי :לשון:
2. קניתי חבילה של פטריות שמפניון.יש למישהי המלצה איך להכין אותם בגריל מה לשים וכאלה וכמה זמן ?
3. חטיפי free יש חטיף בוטנים שהוא 122 קל'. האם חצי מזה יכול להיות מנת שומן?
1. גם אני שמתי לב להבדל החיובי, הלחם שנמכר בקבוצות בהאמת הרבה יותר כיפי לאכילה!
2. ממליץ לך לחתוך אותם לפרוסות, להוסיף סלרי חתוך לעיגולים קטנים ולהקפיץ עם סויה ומעט טריאקי על מחבת.
3. תעלי ערכים תזונתיים, אי אפשר לדעת ככה.