חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי! יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל מענה עבורן, תודה 🙂

1. תמר כמנת פרי – האם יש הגבלה? למשל 2 תמרים ביום זה בסדר?
    2. מנת ביניים של פחמימה+שומן – לפעמים אני עושה 2 פרוסות לחם קל עם כפית טחינה גולמית וכפית סילאן (חינמי פעם ביום), האם מותר על בסיס יומי? יש הגבלה?
    3. פרוסת לחם קל אמורה להיות עד 40 קק”ל ומצאתי סוג שאני מאוד אוהבת שמוגדר קל אך הוא 52 קק”ל לפרוסה? האם זה קריטי או שאפשר להמשיך איתו?< האם יש הגבלה לכמה פרוסות לחם ביום אפשר לאכול?
    4. גודל כף – קצת קטנוני אז סליחה מראש חח.. כשמוגדר לי בתפריט כף של משהו, תמיד אני מתלבטת מה גודל הכף, אפשר שיהיה קצת תלולית נכון? זה לא שטוח ממש, נכון?
    5. קפה – אני שותה בערך 2-3 כוסות ליום כאשר רובן על בסיס מים עם מעט חלב 3% וכפית סוכר לא גדושה, סבבה כזאת. בעייתי?

אלמוני
    לא פעיל

1.אפשרי אבל מומלץ לגוון
    2.שוב זה אפשרי אבל ממליצה לך לגוון כדי שלא ישעמם לך;)
    3.אם את אוהבת אותו ומרוצה את יכולה פרוסה אחת כמנת פחמימה,אין הגבלה על מספר הפרוסות ביום אבל שימי לב שאת יכולה רק אחת כמנת פחמימה ולא 2.
    4.האמת שגם אני מסתבכת לפעמים עם הגודל של הכף ובגלל זה אם זה קוטג' או גבינה אני עושה כף יחסית שטוחה אולי עם גבעה קטנה,ואם זה מיונז או פסטו אני יותר שמה לב לפעמים שוקלת ולפעמים שטוחה לגמרי…
    5.לגבי הקפה-אני לא שותה קפה,ממליצים על חלב 1% למרות שאני לא תומכת בזה אני יחסית נגד חלב 1% וסוכרזית ,אני שותה תה או שוקו קקאו חינמי פעם-פעמיים בשבוע עם חצי כפית סוכר ולפי דעתי זה בסדר,חכי לתשובות של בנות נוספות!
    בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

תודה!

אלמוני
    לא פעיל

1-3 אין הרבה מה להוסיף, התשובות של ברבי היו מדויקות.

4. ברמת העקרון ברור שזה אמור להיות כף שטוחה. תבדקי פעם אחת כמה כפות אורז למשל נכנסות לך בכוס. ככה תקבלי מושג לגבי עד כמה התלולית היא משמעותית או לא.

5. את יכולה להשתמש בחצי כוס חלב 3% לקפה ביום. זה בא במקום כוס חלב 1%. אז אם מאוד משמעותי לך העניין הזה, זה שיקול שלך. לגבי הסוכר, עדיף להוריד. אם היית אומרת כוס אחת ביום עוד איכשהו אפשר להחליק את זה, אבל 3 כוסות יכול להיות משמעותי מבחינת צריכת הסוכר. שורה תחתונה, חבל שזה מה שיעכב לך את הירידה. גם אני הייתי שותה פעם קפה עם 2 כפיות סוכר, לא רציתי לשתות עם סוכרזית אז התחלתי להפחית. היום שותה בלי סוכר בכלל. זה אפשרי הכל עניין של הרגל.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות