חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם..
    1.אני לא אוכלת גבינות למעט גבינה צהובה וחלב בנס. שמתי לב שהמון מהפשטידות מכילות גבינות וקוטג' אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להמיר את הגבינה לגבינה צהובה 9/5% ואם כן כמה פרוסות בערך?
    2.רציתי לדעת אם אני יכולה לאכול את החטיף שוקולד קוקוס 98 קלוריות של פרה עם פרי בתור ארוחת ביניים?אם כן יש הגבלה לכמות בשבוע?
    3.אני שותה כל יום נס קפה אחד ביום. אני רגילה לשתות אותו עם 2 לפעמים משתדלת 1 וחצי כפיות סוכר. אם אני שותה תה ירוק לדוגמא בנוסף במהלך היום אז כבר אני שותה אותו עם סוכרזית. השאלה שלי אם זה ממש נורא ה1 וחצי-2 כפיות סוכר ביום בקפה או שאני יכולה להרשות לעצמי?
    תודה רבה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

1. את יכולה.. אבל זה לא יעשה את אותה עבודה ותצא לך חביתה עם גבינה צהובה..לכן לא הייתי ממליצה לעשות את זה. קוטג' וכאלה מקבלים מרקם וטעם אחר כשהם בתור פשטידה.. אולי כדאי לך בכל זאת לנסות את הפשטידות המקוריות
    2. לא. אין שוקולד בתכנית לצערנו
    3. לפי החוקים והכללים- אין סוכר בתכנית וימליצו לך לעבור לסוכרזית. אני אומרת- שאם זאת ההנאה שלך ביום.. לכי על זה.. אם את יכולה באותו יום לוותר על הכפית דבש/סילאן שחינמית ובמקום זה לקחת 2 כפיות סוכר- יותר טוב!(כפית דבש 30 קלוריות וכפית סוכר 15)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות