חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולכם,
    רציתי בבקשה לשאול,אני בתפריט של 1500 קיץ.
    1.האם 3 כפות חומוס שטוחות בתור חלבון בשר מוגבלות?(בחוברת עצמה לא כתובה איזשהי הגבלה)
    2.האם ישנו מעדן שיכול להוות תחליף עבור 2 מנות חלבון גבינה בערב ?(150 קלוריות במתיקות מעודנת של יופלה?) קשה לי באופן קבוע עם כל כך הרבה גבינות(וטונה אני לא אוכלת)
    3.האם מעדן סויה גם נחשב תחליף חלבון גבינה?
    מבחינת ערכי החלבון כמה גרמים של חלבון אמורים להיות במנת חלבון?כי במעדן של סויה יש 1.4,זה מספיק?
    יש לי בתפריט כ 5 מנות שומן-האם ניתן להמיר את כולן באגוזי מלך?כל יום?
    4.כשכתוב”מוגבל עד פעם פעמיים בשבוע”,כלומר אני בוחרת מוצר אחד מהרשימה לפעמיים בשבוע?לא כל מוצר מוגבל בפני עצמו?כי אז יוצא שכל השבוע אני אוכלת מתועש.
    5.אקיטמל של 3 אחוזים יכול להוות תחליף אולי ל 2 מנות חלבון גבינה באופן קבוע?
    תודה מראש על כל התשובות

אלמוני
    לא פעיל

הי , לצערי יכולה לענות רק על כמה שאלות:
    לגבי מעדנים- יוגורט במתיקום מעודנת לא בתוכנית!!!! יש כל המעדנים של 0% עם תוספות או 1.5% ללא תוספות ( גביע של 150 גר' ולא יותר) , יש בטעם שוקולד מריר או חלב, שוקולד קוקוס של 0% של תנובה או של ג'וי- הם גם בתוכנית.
    גבינות למריחה עד 5% וכו'.
    את יכולה לשלב כי חלבון גבינה בא.ערב סלומון מעושן. אקטימיל לא זכור לי כמה אחוז , רק חשוב שללא תוספות (עד 90 קלוריות ל100גר' מוצר).
    לגבי מנות שומן, את יכולה רק אגוזי מלך אבל מאוד חשוב לגוון במנות . יש למשל בתפריט 2 כפיות חמאת בוטנים טבעית עם כפית דבש , מורחים על צנימים -מאוד טעים. תנסי!!
    בהצלחה!!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות