חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #104265
    אלמוני
    לא פעיל

    היי רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לפסח ובכללי..
    1. בתפריט חול המועד רשום עוגיות קוקוס ועוגיות בוטנים, האם הכוונה היא לעוגיות הרגילות? לא משנה של איזה חברה או שיש משהו מסויים? אם הבנתי נכון זה מהווה מנת פחמימה.. ואני משערת שמוגבל לאחד ליום.. נכון? מישהי יכולה לעשות לי קצת סדר בקטע הזה? 🙂
    2. שאלה כללית.. לגביי בשר רזה, מה הכוונה בדיוק? נגיד בשר טחון רגיל זה לא בשר רזה?
    3. כל עניין השמן באוכל קצת בעייתי כשלא אני מכינה את האוכל.. מה אתן עושות במקרים כאלה? (נגיד ארוחת חג, שישי וכו') לאכול את המנה כמעט בלי רוטב זה בנתיים הפתרון שלי.. אולי יש למישהי הצעה נוספת?

    תודה וחג שמח לכולן!

    #104267
    אלמוני
    לא פעיל

    1. עוגיה אחת ללא ציפוי כתחליף למנת פחמימה ופעם ביום
    2. הכוונה לבשר ללא שומן (ניתן לבקש מהקצב בשר מחלקים רזים יותר) גם בשר טחון יכול להכיל חלקים עם שומן
    3. פשוט לשאול… כשמתארחים קצת קשה להתפנק ולכן עדיף לבחור באוכל שלא עבר טיגון

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות