שלום… אלה שאלות ששאלתי בפורום דיאטה, והמליצו לי לשאול פה.
ויש עוד שאלות נוספות 🙂
התחלתי לעבוד לפי תוכנית של תפריט 1500, ויש לי כמה שאלות על דברים שאינם ברורים:
1. מה ההתייחסות לחריף? אני לא מתכוון לסחוג או מטבוחה. מתכוון למשל לסלט של עגבניות, בצל ופלפל חריף, או לחילופין לפלפלים חריפים “טריים”.
2. מעדן “דני” של שטראוס הוא 1.5%. האם אפשר להתייחס אליו כאל תחליף חלבון חלב? מה הקריטריון? למשל פרילי 1.5 יכול להיחשב כחלבון + פרי?
3. מה קורה עם דברים שלא מופיעים ברשימת התחליפים? למשל – שווארמה (אמיתית, מהרחוב…) בצלחת, האם היא יכולה להיות תחליף חלבון בשר?
4. מה בנוגע לסושי?
יש לי עוד הרבה שאלות, אבל כרגע אני לא זוכר אותן…
תודה.
סער