חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #93332
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום… אלה שאלות ששאלתי בפורום דיאטה, והמליצו לי לשאול פה.
    ויש עוד שאלות נוספות 🙂

    התחלתי לעבוד לפי תוכנית של תפריט 1500, ויש לי כמה שאלות על דברים שאינם ברורים:
    1. מה ההתייחסות לחריף? אני לא מתכוון לסחוג או מטבוחה. מתכוון למשל לסלט של עגבניות, בצל ופלפל חריף, או לחילופין לפלפלים חריפים “טריים”.
    2. מעדן “דני” של שטראוס הוא 1.5%. האם אפשר להתייחס אליו כאל תחליף חלבון חלב? מה הקריטריון? למשל פרילי 1.5 יכול להיחשב כחלבון + פרי?
    3. מה קורה עם דברים שלא מופיעים ברשימת התחליפים? למשל – שווארמה (אמיתית, מהרחוב…) בצלחת, האם היא יכולה להיות תחליף חלבון בשר?
    4. מה בנוגע לסושי?

    יש לי עוד הרבה שאלות, אבל כרגע אני לא זוכר אותן…

    תודה.
    סער

    #93333
    אלמוני
    לא פעיל

    הי סער,
    1) פלפל חריף חי הוא ירק ולכן חינם ובשפיות. אגב, גם סחוג עם מעט שמן מותר כפית חינם ביום (יש את של צבר, למשל).
    2) מעדנים: 0% מותר על מעדן, 1.5% מותר רק בטעם טבעי. עד 70 קלוריות. דני ופרילי אינם בתכנית.
    3) בשר שלא כתוב כתחליף, אני מניחה שניתן אולי לפי כמות הבשר המותרת בצהריים (150 גרם), רק תוודא שאין בהם הרבה שומן ושהם לא מבושלים בהרבה שמן. בכל מקרה, אולי כדאי להחשיב את השווארמה כחלבון בשר + שומן, ולצרף לה רק פחמימה וירקות לרוב.
    מקווה שעזרתי, ובהצלחה,
    יפעת.

    #93334
    אלמוני
    לא פעיל

    היי סער..
    1. אין בעיה עם חריף.
    2. לא בתוכנית. מעדן עם פרי עד 0%.
    3. בשר שווארמה בכמות של חצי מנה כמנה בשרית עד 2 בשבוע.
    4. 2 רולים + סלט לא.צהרים.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות