אני רוצה להכין חצילים בתנור אבל זה תמיד יוצא לי יבש יש לזה פתרון ושישאר חינמי :)?
ועוד שאלה לגבי כל המוצרים של יוגורט עזים הכי נמוך שמצאתי זה 2.5% האם מור לאכול 2 כפות לארוחת לילה? או להשתמש ב2 כפות לפשטידות ??
לגבי חצילים בתנור הפטנט שלי הוא לימון מלמעלה ובעונה אשכולית אדומה. אפשר גם חומץ בלסמי מלמעלה. לגבי יוגורט העיזים. אני משתמש בו באופן קבוע כבסיס לרטבים חדגיגיים. בקערה שתי כפות תערובת עשבים וחצי כוס יוגורט עיזים. משה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך