1. בארוחת ערב יש חלבון וחצי גבינה.. אז נגיד בחצי אני אוכלת 30 גרם בולגרית וחלבון גבינה פרוסת גבינה צהובה 5% 1? או 1.5? או 2? כי בפרוסה יש 44 קל' והרי חלבון גבינה זה עד 80…
2. אם אני משתמשת ברוטב צ'ילי ללא סוכר שיש בו כמו שרשמתי ב100 גרם 19 קל' ונגיד רשום בארוחת צהריים במנת שומן 4 כפות רוטב לייט[הרי ברוטב רגיל לייט לכף יש 19 קל' נניח],אבל נראה לי שגם ה4 כפות לא מגיעות ל100 גרם אבל בכל זאת להחשיב את זה כמנת שומן??
3. ושוב לגבי הפלאפל במתכון=כמה כדורי פלאפל אמורים לצאת?