חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חודש בתפריט של ה 1500 ועדיין יש כמה דברים שלא ברורים לי:

1. כוס יין – האם מותר כל יום? זה בא על חשבון איזה משהו אחר או בנוסף לתפריט? אדום או לבן? כמו כן, אני לא שותה קפה בכלל, אני יכולה להשתמש בקלוריות האלו למשהו אחר?
    2. המדריכה אמרה לי שאני יכולה לבחור יום מהתפריט ולאכול ככה כל השבוע. מצד שני, אני שומעת שסושי מוגבל לפעמיים בשבוע (דרך אגב, למה? זה פחמימה וחלבון ביחד…)אז מה נכון?
    3. אני בתפריט ללא לקטוז ויש לי הרבה פעמים בעיה עם תחליפים. גם לא ברור לי: אם אסור לשנות את הארוחות עצמן (ההרכב שלהן) איך אפשר למצוא תחליפים? איך אני מבינה מתי זה תחליף ומתי זה שינוי?
    4. האם נכללים בתוכנית: מקלות אלסקה (תחליף סרטן), חטיף נט'ור וולי (הוא בערך 97-99 קלוריות לחטיף), האם מרק מיסו הוא חינמי? האם סלמון מעושן מחליף דג מלוח או סרדינים או טונה? איזה תחליפים בריאים יש לטוסטעים, בייגלה. האם הכדור גלידה ביום שישי הוא כל גלידה או גלידה ללא שומן?
    5. מתי קובעים את משקל היעד שלי ולפי מה? לפי מה שאני יודעת אני צריכה להוריד כ 25-27 קילו. אבל בטבלאות BMI אני תמיד על הגבול העליון בתצורה הרזה ביותר שלי (נראית הרבה פחות ממה ששוקלת בפועל). מה עושים במקרה כזה?
    תודה מראש וסליחה על החפירה הרצינית, פשוט שאלות שהצטברו…
    נעמה

אלמוני
    לא פעיל

נראה יענו לך על כל השאחות יותר מהר וביעילות מניסיון הן ממש טובות שם לא שחלילה פה פחות סתם עצה :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

:לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

1. 2 כוסות יין חינמיות בשבוע. את יכולה לפרוס אותן על כוס פעמיים בשבוע, או שתי כוסות יחדיו. לא משנה אם אדום או לבן, יכול להיות גם מבעבע. אישית ממליצה לך להתרחק מיינות קינוח/קידוש (היינות המתוקים) כי כמות הקלוריות בהם יכולה להגיע עד פי 2 מיין “רגיל”. אם את לא שותה קפה, אי אפשר להמיר את הקלוריות לשומדבר אחר. את יכולה לשתות תה במקום או שוקו מקקאו וסוכרזית.

2. סושי מוגבל לפעמיים בשבוע. הוא מוגבל כי כמות האורז שיש בו היא הרבה יותר מ-3 כפות.

3. גם אני כמוך עושה את התפריט ללא לקטוז אבל משנה אותו חופשי (אני עושה 1200 אז אולי זה טיפה יותר פשוט). האמת היא שהדבר היחידי שלקחתי מהתפריט ללא לקטוז זה את ארוחת הלילה, ההחלפה של השקדים במקום חלבון גבינה, ואוכלת גם בשישי שבת שקדים במקום חלבון גבינה. בבוקר אני אוכלת טונה, ביצים, פסטרמה, חומוס לעתים, ובערב מגוונת עם פשטידות על בסיס ביצים, דג, בקיצור – כל תחליפי חלבון הגבינה שהם לא חלביים/ללא לקטוז.

4. לא יודעת מה זה מקלות אלסקה, נייצ'ר ואלי את יכולה (אפשר כל חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות במקום מנת פחמימה), לגבי המרק לא יודעת, סלמון מעושן מותר לך 50 גרם כמנת חלבון גבינה, במקום טוסטעים את יכולה פריכיות (טוסטעים זה פחמימה, אז פשוט תבחרי לך מהפחמימה כל דבר אחר שנראה לך). לגבי הגלידה כמובן שזה לא גלידה אלא רק גלידה דיאט (אבל חשבתי שאת לא אוכלת גבינות אז איך אוכלים גלידה?!)

5. משקל יעד זה פוקנציה של גובה, גיל, אחרי/לפני לידות, מראה. זה נקבע ע'י המנחה ובעקרון אין טעם לדוש ולדסקס את העניין כרגע. את מתחילה תהליך של ירידה במשקל. זה תהליך שלוקח זמן, כשיגיע הזמן לדבר על משקל שמירה, המנחה שלך תעלה את הנושא. בכל מקרה, זה דיאלוג כי בסופו של דבר הגוף הוא שלך.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות