1. לאחרונה אני מתלהבת מהפשטידות(כי זה נוח וקל ומהיר וטעים….) השאלה היא כזו: פשטידת קישואים (זאת שאפשר להוסיף לה מנת פחמימה + מנת שומן)אני יכולה לאכול חמישית לא. ערב, אם אני רוצה אותה לא. צהריים כמה אני יכולה לאכול ממנה? וכמה פחמימה וכמה שומן?
2. כנ”ל לגבי פשטידת תרד, כמה אפשר לא. צהריים?
3. חלבון של הביצה חינמי? כמה מותר ממנו במהלך היום?
4. לגבי טחינה גולמית שמכינים בבית – כתוב כפית, השאלה היא כפית לפני שמכינים(ששמים מיים, מלח, תבלינים…) או כפית אחרי שזה כבר מוכן? (כי אז זה יוצא פחות…)