חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #184436
    אלמוני
    לא פעיל

    1. לאחרונה אני מתלהבת מהפשטידות(כי זה נוח וקל ומהיר וטעים….) השאלה היא כזו: פשטידת קישואים (זאת שאפשר להוסיף לה מנת פחמימה + מנת שומן)אני יכולה לאכול חמישית לא. ערב, אם אני רוצה אותה לא. צהריים כמה אני יכולה לאכול ממנה? וכמה פחמימה וכמה שומן?
    2. כנ”ל לגבי פשטידת תרד, כמה אפשר לא. צהריים?
    3. חלבון של הביצה חינמי? כמה מותר ממנו במהלך היום?
    4. לגבי טחינה גולמית שמכינים בבית – כתוב כפית, השאלה היא כפית לפני שמכינים(ששמים מיים, מלח, תבלינים…) או כפית אחרי שזה כבר מוכן? (כי אז זה יוצא פחות…)

    #184437
    אלמוני
    לא פעיל

    1. את יכולה לקחת ממנה שליש ולהוסיף פחמימה ושומן.
    2. כפול מהכמות שרשומה…
    3. כמה שאת רוצה…בשפיות..
    4. כפית גולמית, כף לאחר שמכינים..

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות