חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1. מותר את הקורנפלקס הצהוב הרגיל של תלמה או רק את הצהוב שבלי הסוכר?
    2. הבנתי שמותר בארוחת 4 לעשות איזה שילוב מרכיבים שרוצים (פחמימה+פרי/פחמימה+חלבון וכו׳), מותר להחליף אותה עם ארוחת הביניים בעשר/לילה? (לאכול ב4 את הפרי של עשר, ובעשר איזה שילוב שאני רוצה)
    3. כמה נורא זה 2 כפיות סוכר ביום? יכול לעכב ירידה? (לקפה..אני שותה פעמיים ביום עם כפית סוכר) אני לא משתמשת בכפית דבש החינמית.
    4. אבקת מרק היא חינמית?
    5. יש איזשהו רוטב עגבניות מוכן בתכנית?
    6. זה השבוע השני שלי בתכנית ובשבוע הראשון לא אכלתי את המותרת (נשמע לי מוזר מידי שכ״כ הרבה קלוריות לא ישפיעו) זה יכול להשפיע איכשהו אם אני אתחיל לאכול מהשבוע?
    מצטערת שחפרתי :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

1. הצהוב הרגיל זה בסדר, זה לא חייב להיות ללא סוכר
    2. אכן מותר לאכול בארוחת 16:00 כל שילוב שאת רוצה. ומותר לבצע החלפת ארוחות, כל עוד בסופו של דבר אכלת את כל ה-6 ארוחות הסדר לא משחק תפקיד (אני למשל בשבת אוכלת ארוחת ערב כארוחה ראשונה, וכמעט כל יום יוצא שאני מחליפה בין ארוחות, כל אחד והסדר שלו).
    3. בעקרון לא בתכנית. כמה נורא?? רק אם תנסי תוכלי לדעת. קחי בחשבון שזה יכול לפגוע. אי אפשר לאמוד ולהגיד בדיוק כמה.
    4. לא בדיוק חינמית, גם לא בדיוק בריא. את יכולה להוסיף לתבשילים אבל אל תגזימי.
    5. רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות בתכנית. את יכולה לקחת עגבניות מרוסקות ולהוסיף לזה קצת תבלינים והנה רוטב עגבניות.
    6. מנה מותרת היא חלק מהתהליך. את צריכה לאכול אותה כל שבוע בלי יוצא מהכלל.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות