אהלן בנות,
מספר שאלות ודילמות:
1. אני יודעת ששוקולד הוא לא בתוכנית, אבל כאחת שמתה על שוקולד מריר, לפעמים בא לי לחטוף איזו קוביה או שתיים, ולא אריזה שלמה כמנה מותרת. מה ההנחיות לגבי שוקולד מריר- אין לי בעיה שאחוזי הקקאו יהיו גבוהים, ויהיה כמובן מופחת בסוכר.
2. תה שחור- האם להתייחס אליו כמו אל תה צמחים או כמו אל קפה- בגלל הקופאין?
3. בתחליפי חלבון בשר רשום או 1.5 שניצל מן הצומח, או 2 יחידות של מוצרים מוכנים- כאשר שניהם מוגבלים לפעמיים בשבוע.
איך אני יודעת לעשות את ההפרדה בין מוצר מוכן לבין מוצר מן הצומח וטבעולים למינהם?
4. אם אני רוצה להכין לי שקשוקה לארוחת ערב:
הביצה היא החלבון גבינה -ברור.
ירקות כמו- עגבניה, בצל, גמבה- אין הגבלה
האם עלי להתייחס אל תרסיס שמן כשומן- או שאני יכולה להינות מרוטב לייט על הסלט כמנת שומן?
וכיצד עלי להתייחס לרסק עגבניות- באיזו כמות אני יכולה לשים, ומה המשמעות של זה מבחינת המרכיבים של ארוחת הערב?
מודה לכן מראש על התשובות
שיהיה שבוע מוצלח 🙂