- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
17/07/2014 בשעה 12:29 #139213אלמונילא פעיל
היי, מתחילה עכשיו את תפריט ה1800 (לאחר שבועיים וחצי שטעיתי ועשיתי 1200).
מקווה לא לעלות במשקל ולהתבאס (ירדתי כבר 5 ק”ג בשבועיים הללו. אבל מבינה שזה לא בריא ולא לטווח ארוך ורוצה לעשות את זה כמו שצריך..)יש לי כמה שאלות בנוגע לסידור התפריט שאשמח לקבל תשובה מנסיונכן:
1.בארוחת הערב יש 2 מנות פחמימה- האם ניתן פשוט לאכול 2 פרוסות לחם רגיל (שיפון מלא) במקום 4 פרוסות לחם קל? (מבחינת החישוב הנקי זה אפשרי אני שואלת אם זה מומלץ)
2.בעצם יוצא שאני אוכלת המון לחם במהלך היום. מרבית היום אני מחוץ לבית. ורק פעם ביום ניתן שמנת הפחמימה תהיה חטיף אנרגיה/ברנפלקס וכו. כך שיש לפחות 3 ארוחות עם לחם. זה בסדר? זה לא יותר מדי?
4.ארוחת הלילה שלי היא חלבון+פרי+פחמימה. את חטיף האנרגיה/ברנפלקס אני מנצלת בארוחת הביניים באחהצ ולא רוצה לאכול לחם בשעה מאוחרת. למישהי יש רעיונות למשהו קליל ונחמד? (לא רעבה בכלל בשעה של ארוחת הלילה)
5.לגבי חטיפי האנרגיה- אני אוכלת חטיף 90 קל' של פיטנס עם שוקולד מריר- זה בסדר? (בבקשה תאמרו שכן כי רכשתי אתמול 3 חבילות!)
6.הבנתי שאפשר להחליף בין שעות הארוחות (לאכול צהריים בערב וכו)- האם ניתן גם להחליף בין ארוחות הביניים? ובנוסף- האם חייבים לשמור על סדר של ארוחה- ביניים- ארוחה וכו או שאפשר לאכול 2 ארוחות ביניים (בהפרש של שעות כמובן) ואז ארוחה? (זה פשוט עוזר לי מבחינת הלו”ז)
7.מנה חלבון=1כוס חלב 1אחוז שומן. האם זה אותו דין לגבי סויה? (אני לא רגילה להכניס כ,כ הרבה חלב לגוף שלי ושותה סויה בדר”כ. אבל לא רוצה לפגוע בדיאטה)
8.מנת ביניים שמורכבת מכמה דברים- חייבים לאכול את הכל ביחד? אי אפשר לאכול פרי ואחרי שעה את הפחמימה נגיד? מה ההפרש שכן ניתן?
9. בארוחת הביניים של פחמימה+פרי הבני שניתן להחליף לפחמימה+שומן/חלבון+שומן וכו (חוץ מפחמימה וחלבון) הבנתי נכון? זה בסדר? (כי אם כן אולי אוריד שם פחמימה אחת מהיום שלי) :אוהב:חפרתי? 🙂
אשמח למישהי סבלנית שתנסה לעזור…
מבטיחה להיות זו שמחזירה מנסיוני ברגע שיהיה לי אחד כזה כמובן 🙂 :אוהב:12/04/2019 בשעה 13:20 #139214אלמונילא פעיל1. כן ניתן במקום 4 פרוסות קל, לאכול 2 רגיל כל עוד שזה לא עולה על 160 קלוריות בסה”כ.
2. לדעתי ניתן.
4.עוגת בסקווטים של חלי ממן, עוגת מילקי של אתי ימין ועוד – בתוספת פרי.
5.פיטנס 90 קלוריות – כן, וממליצה רק פעם ביום.
6. ניתן להחליף את כל הארוחות, ניתן לאכול בוקר- ביניים – ביניים – ביניים- צהריים – ערב- או מה שבא לך…
7. לגבי חלב סויה. זכור לי שהמנחה שלי אמרה חלב סויה כן, שאר סוגי החלב (אורז, שקדים וכולי ) לא, אני לא בטוחה.
8. לא.
9. הבנת נכון.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.