1. אני רואה שמדברים פה על שני 'מסלולים' שונים, 1500/1200 קלוריות. המדריכה לא שאלה/אמרה לי כלום על זה,נתנה לי ישר את התפריט 1500. למה זה? לפי מה זה הולך?
2. האם אני יכולה לשחק בין חלבון הבשר לחלבון הגבינה איך שבא לי? אני צמחונית אז קשה לי למצוא הרבה אופציות בחלבון הבשר…אם לא אז איך אני יודעת מתי חלבון כזה ומתי השני?
3. ראיתי ברשימת תחליפי הפחמימה, במתוקים, רשום “צ'יפס קידס-שקית”. למה הכוונה? איזו כמות בדיוק? מדובר בתפוצ'יפס קידס,כמו שמפורסם לעתים בטלויזיה?
אני רוצה להקפיד אבל לא הכל ברור לי אז תודה מראש על כל תשובה!