חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1. אני רואה שמדברים פה על שני 'מסלולים' שונים, 1500/1200 קלוריות. המדריכה לא שאלה/אמרה לי כלום על זה,נתנה לי ישר את התפריט 1500. למה זה? לפי מה זה הולך?

2. האם אני יכולה לשחק בין חלבון הבשר לחלבון הגבינה איך שבא לי? אני צמחונית אז קשה לי למצוא הרבה אופציות בחלבון הבשר…אם לא אז איך אני יודעת מתי חלבון כזה ומתי השני?
    3. ראיתי ברשימת תחליפי הפחמימה, במתוקים, רשום “צ'יפס קידס-שקית”. למה הכוונה? איזו כמות בדיוק? מדובר בתפוצ'יפס קידס,כמו שמפורסם לעתים בטלויזיה?

אני רוצה להקפיד אבל לא הכל ברור לי אז תודה מראש על כל תשובה!

אלמוני
    לא פעיל

1. קודם כל אם את בקבוצה המדריכה לפי שיקול דעתה נותנת לך את התפריט שמתאים לך,אם היא נתנה לך 1500 פשוט תעשי 1500 :שמח2:
    2. לא הבנתי .. חלבון בשר זה בצהריים,ואם את צימחונית אפשר לאכול 2 שניצל תירס עד פעמיים שבוע במקום חלבון בשר,או 2 קופסאות טונה במים,ואפשר עד פעמיים בשבוע 2 כוסות פחמימה במקום כל הארוחה.
    3. מדובר על שקית קטנה קטנה של תפוציפס קידס (יש גם במבה 15 גרם שהיא 80 קל' וציטוס שהוא 78 קל') באריזות קטנות ובעיקרון הם באים ברבים ולא ביחידות..אבל אפשרי למצוא 😉

אלמוני
    לא פעיל

1. תפריט נקבע ע”פ פרמטרים כגון גיל, גובה, משקל, מין שאותם מסרת בכרטיס האישי שמילאת כשהגעת לראשונה.

2. יש באתר (ובטח תוכלי לקבל מהמדריכה) תפריט לצמחונים ואז לא תצטרכי לשבור את הראש…
    בכל מקרה תחליף לחלבון בשר זה רק פעם ביום

אלמוני
    לא פעיל

לא מצאתי בתחליפים באתר את התפוצ׳יפס….
    האתר לא אמור להיות מעודכן בסנכרון עם החוברות?
    אכן מותר לאכול את זה?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות