חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי :שמח1:
    1. גלידה- כל גלידה שהיא עד 5 אחוז שומן וללא סוכר מותרת? יש לכן המלצות לגלידות טובות?
    2.שלגונים עד 80 קלוריות דיאט- צריכים גם להיות ללא סוכר? או מספיק שהם עד 80 קל ודיאט?
    3.זה נכון שמדי פעם ניתן להחליף את המנת חלבון בשר של הצהריים ל2.5 מנות חלבון רגילות? אני שואלת כדי להיערך לערב חג מחר. חשבתי אולי לשמור את ארוחת הצהריים לערב וככה להנות מעוד חלבון אחד ורוצה לדעת שזו לא תהיה חריגה… (חשבתי להכין לי את הלזניה החלבית ולאכול חתיכה עם ביצה או עם עוגת גבינה חלי ממן לקינוח ואז זה 2.5 חלבונים). דעתכן?
    4. שאלה קצת מוזרה אבל רוצה להיות בטוחה- יש טרנד חדש כזה של להכין קנקני מים עם נענע ופרוסות של פרי (מעט פרוסות תפוז/2 תותים פרוסים וכו( אומרים שזה נורא בריא ונשמע לי גם כיף בקיץ. אני לא בטוחה אם זה בסדר. מצד אחד נשמע לי כמו מעט פרי ואני גם לא אוכלת אותו הרי, מצד שני יש מצב שכל הטעם והסוכרים יוצאים למים… דעתכן?
    ובאותו נושא- האם חליטת פירות לתה היא חינמית?

שבת שלום וחג שמח לכולן :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זה מדהים, כי בדיוק הכנתי לעצמי היום בקבוק שלי מים קרירים עם נענע ופרוסות של לימון!
    נהדר וחינמי וכיפי. יוצא מעט טעם למים כיוון שהם קרים ולא חמים.

אלמוני
    לא פעיל

2. כשכתוב דייט הם מתאימים.. לא חייבת למצוא ללא סוכר
    3. נכון אורנה כתבה כאן לפני חודש את זה (סליחה..זה אחרי החג… :לאמבין: )
    לגבי החליטה, לא שמעתי אף פעם משהוא בנושא. אם כי אני מעריכה שזה תחליף רגיל של תה חינמי..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אז כן. מותר גלידה עד 5%
    למזלנו יש מלאא גלידות בתכנית!
    יש את כל הקסטה/מיני טילון וכאלה- אני אוהבת, אבל זה פיצי!
    יש מארז משפחתי של גלידה דיאט (יש המון חברות, אני אוהבת את גלידל- שזה של פלדמן ואת לה קרמריה, החברה השלישית- קרמיסימו הכי פחות טובה בעיניי)
    מהמארז המשפחתי מותר כוס.. או שתשקלי את הכמות לפי הקלוריות ששווה ל80 קלוריות
    יש עוד כל מיני גלידות של גלידל נגיד בטעמים שווים כמו ריבת חלב, קפה, מוקה, וניל, שוקולד וכל אחד זה בערך 30-40 קלוריות אז מותר 2 בתור מנת חלבון..

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות