חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1.אני עושה את תפריט 1500. בארוחת עשר זו ארוחה גדולה ולא תמיד בא לי פרי אחרי שאני אוכלת את הכריך או סלט. אפשר לאכול אותו שעה אחרי ולהחשיב אותו חלק מהארוחה? או שפשוט לותר עליו?
    2. קניתי סוכריות must ללא סוכר בטעם תפוח-דובדבן. כמה כאלו אפשר ביום? אחד ההרגלים הגרועים שסיגלתי לעצמי וגרמו להשמנה זה מתוק אחרי כל ארוחה אז הסוכריה עונה לי על הצורך.
    כמה אפשר ביום?
    3. כמה זה משמעותי לשתות נס קפה אחד ביום עם חלב 3% וכפית סוכר? אני לא משתמשת בסוכרזית.. זה רק פעם אחת ביום.

אלמוני
    לא פעיל

1. לא ניתן לפצל את הארוחה. זה אומר שאת חייבת לאכול את הפרי מיד לאחר הסנדביץ או כל דבר אחר שאת אוכלת שם. אם קשה לך לאכול פרי, את יכולה לאכול תמר יבש, זה לא פרי גדול, זה מתוק, זה טעים, וזה יפתור לך את הבעיה. אני לא יודעת כמה זה אסון לוותר על הפרי, לדעתי חבל.

2. אם זה בגבול של 9-10 קלוריות לסוכריה, אז משהו כמו 4-5 סוכריות ליום. אגב, קיץ בפתח ואת יכולה לנסות גם את הקרטיבים הדיאטיים שנעים סביב ה-10-15 קלוריות לקרטיב.

3. התשובה החד משמעית היא – אין סוכר בתכנית. כמה זה משמעותי וכמה זה ישפיע על הירידה במשקל אם תשתי ככה, לא יודעת לענות לך על זה. לגבי הסוכר אני מבינה את הקושי, אבל מצד שני אם הצלחת לשנות הרגלים אחרים, אני בטוחה שתצליחי לשנות גם את זה. ולגבי החלב, אני בטוחה שאחרי יומיים את לא תרגישי בכלל בהבדל שבין חלב 1% לחלב 3% (יש לי סוד – גם נס קפה בלי חלב יש לו אותו טעם, החלב נותן רק צבע).

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות