חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1. כשאני אוכלת את המנה של הלילה חלבון+פרי, אני יכולה בפרי לאכול תמר מיובש אחד ומשמש מיובש אחד? במקום למשל רק שני תמרים או רק שני משמשים ?
    2. אני רוצה לדעת אם החישוב שעשיתי הוא נכון בשביל חלק מהמנה המותרת שלי. קניתי קינדר בואנו שהוא 43 גרם, ל100 גרם כתוב שזה 571 קלוריות. עשיתי ככה: 0.43 כפול 571 ויצא לי 245.43 זה נכון ?
    3. איזו עוגה הכי מומלצת מהעוגות של חלי שמישהו הכין כאן?:)
    4. התחלתי לשתות חלב דל לקטוז והוא 2%, ל100 מ”ל הוא 51 קלוריות, אם אני שותה ביום רק קצת פחות מחצי כוס בבוקר זה בסדר ?
    5. מחר אני נוסעת לטיול ואני רוצה לעשות את התפריט כריכים, אני יכולה להחליף את הסדר של הארוחות?
    ולגבי הארוחת ביניים שלפני הארוחת ערב:
    מעדן + פרי או 2 פרוסות לחם קל + כפית ריבה דיאט+ פרי
    לא הבנתי כלכך…
    אני צריכה לאכול מעדן+כפית ריבה+( 2 פרוסות לחם ופרי או 2 פירות?) הדגש על מה ששמתי בסוגריים.

* כל יום אני מכינה סלט ענקי עם לפחות 12 ירקות חח,
    אבל אתמול הכנתי עם קצת פחות דברים ויצא ממש טעים תנסו:) מלפפון, עגבניה, צנוניות קטנות, פלפל אדום, בצל לבן, בצל ירוק פטריות וקולורבי- לתבל במלח ומיץ לימון. הקולורבי הוא מה שמוסיף אז לא לוותר עליו(:
    עוד סלט טעים שצריך כוח בשביל להכין אותו חחחח, היום כבר אכלתי אותו: מלפפון, עגבניה, פלפל, חסה, כרוב לבן, כרוב סגול, בצל ירוק, גזר, שומר, פרחי כרובית קטנים ועלי תרד. טעיםםםם!!

אלמוני
    לא פעיל

1. למה אחד אם אפשר שניים??
    2. המותרת כאמור 600 קל' אני לא יודעת מה פירוש “חלק מהמותרת” ואנחנו גם לא מחשבים, את צריכה לנסות אולי להעזר במחשבון קל' , סורי.
    4. בסדר
    5. להחליף סדר ארוחות כן, לא לשנות (תחליפים) כמו בתפריט רגיל.
    וארוחת הביניים שלפני הערב זו (ארוחת ארבע) אם כוונתך לתפריט כריכים את בוחרת באחת מהאפשרויות המופיעות, בילבלת קצת באופציות.
    תהני בטיול :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות