חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #167715
    אלמוני
    לא פעיל

    היי,אני שואלת פה כי אני שומעת מכל מקום תשובה אחרת וזה קצת מבלבל.
    אז ככה:
    1. רשום בתחליפים של חלבון בשר שמותר פעמיים בשבוע 3 קציצות בשר אדום או 2 יחידות כבד עוף. זה קצת בעייתי מבחינת הגודל כי כל אחד והגודל שהוא עושה…. מה המשקל המדויק של הבשר אדום וכבד העוף שאני יכולה לאכול פעמיים בשבוע?

    2. דפי אורז- הדפים הגדולים, כמה מהם יכולים להוות תחליף למנת פחמימה בארוחת צהריים?

    3. האם אני יכולה להמיר כפית שמן (מנת שומן) לכפית סילאןדבש?

    4. בלזניה הבשרית רשום 12 עלי לזניה. לחלק ל-4 וכל רבע זה ארוחת צהריים.
    זה יוצא 3 עלי לזניה לארוחה,שזה 3 מנות פחמימה……….
    מה החישוב הנכון? זה לא מסתדר עם הכמויות בתחליפים.

    אשמח לתשובה מדויקת,תודה רבה רבה :אוהב: :אוהב: :אוהב:

    #167716
    אלמוני
    לא פעיל

    1. 100 גרם בשר לאחר בישול זו הכמות לחלבון בשרי. 2 יח' כבד עוף כי החלקים הפנימיים שמנים יותר. אין בכבד עוף גדלים אלא גודל אחיד. קציצות בשר בגודל כדור פינג פונג
    2. שני דפי אורז
    3. לא. סילאן ודבש הם לא תחליף לשמן
    4. אל תחשבי לפי פנת פחמימה, החישוב במתכונים שונה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות