היי,אני שואלת פה כי אני שומעת מכל מקום תשובה אחרת וזה קצת מבלבל.
אז ככה:
1. רשום בתחליפים של חלבון בשר שמותר פעמיים בשבוע 3 קציצות בשר אדום או 2 יחידות כבד עוף. זה קצת בעייתי מבחינת הגודל כי כל אחד והגודל שהוא עושה…. מה המשקל המדויק של הבשר אדום וכבד העוף שאני יכולה לאכול פעמיים בשבוע?
2. דפי אורז- הדפים הגדולים, כמה מהם יכולים להוות תחליף למנת פחמימה בארוחת צהריים?
3. האם אני יכולה להמיר כפית שמן (מנת שומן) לכפית סילאןדבש?
4. בלזניה הבשרית רשום 12 עלי לזניה. לחלק ל-4 וכל רבע זה ארוחת צהריים.
זה יוצא 3 עלי לזניה לארוחה,שזה 3 מנות פחמימה……….
מה החישוב הנכון? זה לא מסתדר עם הכמויות בתחליפים.
אשמח לתשובה מדויקת,תודה רבה רבה :אוהב: :אוהב: :אוהב: