היי, אני מכינה עוגת דבש ופתאום גיליתי שכתוב להקציף את החלבונים עם הסוכר.. אבל במרכיבים בכלל לא כתוב שצריך סוכר. האם סוכר או כמו סוכר? וכמה סוכר??
תודה!
מנסיון הקצפה עם כמו סוכר אפשרית. אישית לא הייתי הולך על עוגת דבש. גם בדבש יש המון סוכר וקלוריות. משה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך