1.הכנתי לי היום לארוחת צהריים קינואה עם קצת בצל מטוגן(קינואה בסיסית), דג פילה אמנון וירקות מוקפצים.
המתכון לדג ממש פשוט:
למרוח על הפילטים מעט שמן זית, לפזר קצת מלח ופלפל שחור וכמה ענפי טימין, להכניס לתנור ממש למעט זמן. יוצא טעיםםםם:)
והירקות מוקפצים:
קניתי חבילה של סנפרוסט- לקט נורמדי (כרובית,ברוקולי וגזר גמדי).
בהתחלה בישלתי 10 דקות במי מלח, הוצאתי ושפכתי למסננת. לאחר מכן חיממתי בווק מעט שמן זית הקפצתי שום ולאחר שהוא נהיה ,שחום הוספתי את הירקות.
תיבלתי במלח, פלפל, רוטב סויה, אבקת מרק בצל וכמה ענפי טימין. תנסווווו !! 🙂
2.הכנתי לי היום לארוחת ערב פשטידת קישואים ויצא ממש טעים !!
למי שרוצה את המתכון:
תרסיס שמן FAM
2 כפות פירורי לחם
5 קישואים
3 ביצים מופרדות לחלבון וחלמון
2 גביעי יוגורט 0%
1 גביע גבינה לבנה 3%(250 גרם)
1 גביע גבינה צפתית 5%(200 גרם)
לחמם את התנור לחום של 180
לשמן את התבנית ולפזר בה את פירורי הלחם
לגרד בפומפייה את הקישואים לתוך קערה ולשים במסננת בערך 10 דקות, ולאחר 10 דקות לסחוט מהנוזלים.
להוסיף לתוך הקערה את החלמונים, היוגורט, הגבינה לבנה והגבינה צפתית ולערבב טוב.
להקציף בנפרד את החלבונים לקצף יציב ולהוסיף לתוך הקערה של שאר הדברים.
לשפוך את כל התערובת לתבנית בינונית ולאפות בערך 40 דקות עד שעה (עד שרואים שהפשטידה נעשית שזופה).
לבסוף לחלק את הפשטידה ל8 חתיכות, כל חתיכה שווה 70 קלוריות.
בתאבון , מקווה שתאהבו :מאושר:
ודרך אגב אני מאוד אוהבת לבשל ואם מישהו צריך איזה מתכון למשהו אשמח לעזור בזה.. לילה טוב(: