- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
22/07/2012 בשעה 15:11 #202366אלמונילא פעיל
בנוגע לבשר –
בכל סוף שבוע אנחנו נוהגים לעשות על האש.
אבא שלי מכין לרוב כנפיים, קבב, שיפודי פרגיות, נקנקיות.הבעיה היא שאני לא יודע איך לנהל את זה בצלחת..
אני לא כזה שאוהב לוותר על משהו טוב כמו למשל הפרגיות אז אני תמיד שם מכל דבר בצלחת.
התוצאה היא שאני אוכל הרבה בשר..אני לא יודע איך לדלל, ממה לדלל..
בדרך כלל אני לוקח שיפוד פרגיות ושתי כנפיים ועוד נקנקיה ועוד קבב..
זה בסדר??בקיצור איך מדללים ארוכה כזאת על האש שיש אפשרות לקחת מכל טוב בצורה שאני ארגיש שאכלתי ולא הרעבתי את עצמי?
אני מקווה שאני ברור..
עוד כמה בעיות:
1) מדי פעם מביאים הביתה למקרר אוכל משמין כמו בורקסים, חומוס ועוד או שעושים אוכל משמין כמו פיצה ועוד מסיבות שאני לא יכול לשנות אותם.
מה אני עושה במצב כזה??
כאילו נגיד שאני פותח את המקרר והדבר הראשון שאני רואה זה בורקסים. מה עושים? איך מתמודדים?
מה נכון לעשות?
א. לאכול שתי בורקסים ולהחליף אותם בארכת צהריים/בוקר/ערב
ב. ? ~לא חשבתי על עוד אפשרות~ (להמליץ לי אם יש אפשרות יותר נכונה)ואני לא יכול תמיד לדאוג שלא יהיו אויבים כאלה במקרר כי לא כל הבית בדיאטה לצערי ואני לא יכול להשתלט על מי שלא עושה דיאטה..
2) מה אני עושה בסיטואציה כמו זאת:
אח שלי החליט שזה הזמן להזמין פיצה. אני כבר אחלתי את הארוכת צהריים והבוקר שלי. אך לפני ארוחת הערב.הוא מזמין פיצה ענקית ופותח אותה.. הריחות של הפיצה זועקים לי ואני נשבר.
מה עושים? מה נכון לעשות?
א. לאכול משולש אחד של פיצה ולדלל למוחרת
ב. ? ~לא חשבתי על עוד אפשרות~ (להמליץ לי אם יש אפשרות יותר נכונה)3)
יש מספר מאכלים שאני לא יודע כמה מותר לאכול מהם ליום. להלן הרשימה:
1. תאנים
2. משמשים
3. שזיפים
4. מנגו
5. זיתיםמה הקו האדום עבור כל דבר מהרשימה? כלומר איזה כמות למשל היא כמות אסורה ךזיתים למשל..
אני צריך לדעת.4) בפפסי קולה כתוב שיש בו 0 קלוריות.
זה נכון? תמיד רציתי לדעת כי אני חושש שזה שקר ושהקולה הזאת היא אחד הגורמים להשמנה.
האם זה פוגע בדרך כלשהי בדיאטה בלי קשר לקלוריות?
בכל מקרה עד כמה כוסות קולה אפשר לשתות ביום?תודה מראש 🙂
14/04/2019 בשעה 1:47 #202368אלמונילא פעיל**הכמות שאתה מדבר עליה בבשר היא חריגה, אלא אם כן אתה הופך את זה למנה מותרת (שזה גם אפשרות). כנפיים אפשר לאכול רק 2, פרגית בגודל של 100 גרם בערך, קבב ונקניקיות מאוד קשה לי להגיד לך מה הכמות כי לא ידוע איזה סוג זה ואם בכלל זה בתכנית. בעל האש – אני לוקחת פיתה קלה שזה הפחמימה, כף חומוס או טחינה (שזה השומן), ומנה של פרגית, במעט מקום שנשאר מכניסה סלט ללא שמן. וזה הארוחה שלי. מקבלת את זה באהבה.
**לגבי כל שאר השאלות שהעלית, אם אתה רוצה לראות ירידה יפה במשקל צריך להימנע מכל המאכלים האלו – פיצה, בורקסים קנויים. לא יעזור לך כפי שכתבת “לדלל” מיום למחרת כי זה פשוט לא עובד בצורה כזאת. המאכלים האלו מבחינתו מותרים כמנה מותרת בלבד.
**הפירות – יש לך מצד ימין רשימה של תחליפי פירות וכל הכמויות מופיעות שם. זיתים מופיע תחת תחליפי שומן.
**קולה דיאט בלבד ניתן לשתות בלי הגזמה. זה לא שקר. אבל זה גם לא בריא במיוחד, אז קח את זה בחשבון. בטח שדיאט קולה או פפסי מקס לא מחליפים מים. זה לא יגרום לך לעליה במשקל, אבל כדאי שלא תגזים. קשה לי להגיד לך לגבי כמויות.
14/04/2019 בשעה 1:47 #202370אלמונילא פעילאח”כ, אני חושבת שאם אתה פותח את המקרר ומגלה הפתעות שלא בשבילך. סגור את המקרר, שתה כוס מים, תחשוב אם זה מה שאתה רוצה או זה מה ש”בא לי” עכשיו כי זה שם.
וגם, אפשר להכין תחליפים, יש לך מתכונים גם לדברים כמו בורקסים ולא תרגיש מוזנח שהשאר אוכלים.
אם אתה יודע שחבר שלך בא ומתכנן פיצה, תחשוב עם עצמך קודם אם אתה רוצה אולי שזו תהיה המנה המותרת שלך או שזה לא שווה את זה, אם לא, תשאיר לעצמך ארחוה טעימה מראש שתאכל בזמן שהוא אוכל פיצה.לגבי השאלות של הכמות, יש באתר קטגוריות של תפריטים, כנס לתפריט שלך ותראה שיש שם מידות לגבי כמה מכל דבר.
אחרי קצת זמן זוכרים בראש, אל תדאג.בהצלחה בהצלחה בהצלחה! :צוחק:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.