אני משתמש בהמון ירקות במהלך היום לפי הוראות התוכנית.
גיליתי שהחציל הפך למחמל נפשי.
אני פורס חצילים ומכניס אותם לתנור כשעל נייר האפייה אני מרסס מעט שמן. על השמן אני מפזר כמון ופלפל שחור.
מעל החצילים אותו דבר +מלח +חצי אשכולית אדומה סחוטה!
אחרי 15-20 דקות החצילים מוכנים לאפסון.
הם משמשים לי לעיבוי הסנוויצ'ים.
מרק ירקות הסמיך ביותר מנסיוני הוא מרק כרובית +שורשים.
סלרי+כרובית+שומר+פלפל+פטריות טריות+בצל ירוק=מוקפץ בווק .
לגבי הסוכר בתה הוא יעקב את התהליך.
קיימות בבתי הטבע חליטות צמחים עם צמח סטיווה שהוא צמח מתוק טבעי.
משה