חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

על גופי חוויתי שחשוב להצמד לתוכנית
    אני חדשה בקבוצה רק 4 פגישות – התחלתי במשקל 97.5 + – בת 55
    בשבוע הראשון ירדתי 1.100 בשבוע השני 1.300 בשבו השלישי 1.400 + – ןבשבוע הרביעי – כשלא עשיתי מה שצריך… לא אכלתי נכון ולא נצמדתי לתוכנית – לא אכלתי הרבה וגם לא הגזמתי אך – לא שתיתי מספיק מים ולא אכלתי את הארוחות בזמן – בקיצור זייפתי – עליתי 800 גרם.. ספרתי לעצמי סיפורים.. למה עליתי אך תכלס האמת.. זייפתי בגדול. (אכלתי פחות ועליתי יותר)
    כעת אני לוקחת את עצמי בידיים ושוב.. חוזרת לדפים לקניות המסודרות פעם בשבוע – למותר… לקחת אוכל לעבודה (למרות שיש אוכל מוכן …) וכמובן שאת התוצאות – ארשום לכם ביום חמישי הבא – אספר לכם מה קרה.

אבל..מגיע לי טפיחה על הגב בזכותי ובזכות המנחה והקבוצה ירדתי סה”כ ב- 4 שבועות 3 ק”ג.
    תודה לכם על במה זו… ציפי

אלמוני
    לא פעיל

להצמד לנייר ללא הנייר מאבדים כיוון …..

אלמוני
    לא פעיל

יאאאא הרגת אותי עם ההודעה שלך, כמה אור, תקווה, שמחה…והכי חשוב קפץ לי לראש המשפט:”ציפי על הבמה” !!!
    ואכן נראה שהחלטת שמגיע לך להיות על הבמה, ולאכול מסודר, ולקנות ולהתארגן ולעשות כל מה שצריך בשביל ציפקי..:) ואין מאושרת ממני על התובנות הללו שלך..:) מגיע לך !!!
    מסכימה עם כל מה שאמרת ומחזקת את ידייך !!
    הדבר היחידי שהייתי רוצה ברשותך להעיר לך הוא על האוכל במקום העבודה. מאוד חשוב להכניס את התוכנית לחיים שלנו ולא הפוך. ולכן אם את זכאית לאוכל במקום העבודה, אכלי שם. בחרי שם מהדברים שניתן…ותתחברי לטבח ותסדרי לעצמך קומבינות של אוכל מופחת שמן וכדומה..
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

כשעושים רואים כמו שצריך אין סיבה שלא יהיה ירידה או לפחות לא עליה
    אבל כשליד תוכנית זה תוצאות
    אז למדת משהוא ועכשיו את יודעת מה קורא
    בהצלחה רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

ענת המצדריכה שלנו אומרת שצריך לאכול את הנייר…………….

אלמוני
    לא פעיל

שמי כשמך גילי כגילך ומשקלי (לאחשוב) אני מאחלת לך הצלחה בדרכך לרזון ומציעה מנסיוני האישי לאחר 31 ק”ג ירידה
    שימי את עצמך במקום הראשון – (למדתי לעשות כך).
    ןהק”ג ינשרו, והמחמאות יזרמו ואז המשפט שמהדהד לי כל הזמן באוזן “אין מחיר לרזון” ידחוף אותך קדימה. בהצלחה !!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות