חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בא לי להוציא..

אחרי חודשים וחצי בתוכנית מתחיל קצת תסכול,זה מגיע בעקבות שבוע שעבר שלא ירדתי במשקל..
    מחר יש לי שקילה,ואני לא מרגישה שמשהו השתנה,למרות שאני מקפידה.
    אני לא עושה ספורט ותמיד אמרתי ברגע שאני אתקע במשקל אני אתחיל…סתם מעצלנות,אז אני חושבת שזה הזמן…אני עדיין קצת עצלנית,קוראת כתבות בסגנון של ” איך להתחיל לעשות ספורט” חח מקווה שזה ישפיע עלי.
    הסופ”ש הזה היה קצת יותר קשה מהרגיל..
    ביום שישי ראיתי סרט עם חברות והן רצו פופקורן,כל הסרט!הפופקורן היה לידי ולא נגעתי..רק שתיתי זירו,עכשיו אני לא יודעת אם להתבאס מזה או להיות גאה בעצמי.
    ואתמול הייתי עם אמא ודודה שלי בחוץ,ואמא שאלה האם אני רוצה גלידה,ברור שאני רוצה!!!אני לא יכולה!! :לאאכפת: אז כמובן שזה לא היה בכוונה,אז שתיכן אכלו גלידה ואני לא..הרגשתי מקופחת!ושוב..אני צריכה להיות גאה בעצמי,אבל זה קצת מתסכל לא?כאילו אני מרגישה שממש יש לי את ה”שטן” ו”המלאך” ואני מרגישה פיצול אישיות :מבולבל: :מבולבל: :צוחק:

צריכה קצת עידוד :שמח2:
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני כמוך בעניין הספורט. כל פעם אומרת לעצמי שאני חייבת לעשות ולא עושה. אתמול כן הצלחתי להביא את עצמי לעשות אליפטיקל, אצל ההורים והיום בבוקר שמתי שעת כושר ב youtube ועשיתי 30 דקות. צריך פשוט להחליט, לרצות חזק ולעשות.
    כל הכבוד לך שלא אכלת פופקורן, תראי את זה כנקודות חיוביות לזכותך, זה מראה כמה את חזקה ובעלת כוח רצון. בפעם הבאה את יכולה להביא פופקורן מהבית, יש עד 100 קלוריות לשקית.
    לגבי הגלידה (החולשה שלי) שוב, את אלופה! הצלחת להגיד לא ל”שטן”. זה אכן מבאס, אבל תראי את התוצאות שהגעת אליהן עד היום ולא שווה לאבד אותן בשביל כמה דקות של הנאה מגלידה.
    הרבה הצלחה בהמשך. תמשיכי עם הנחישות ותרגישי גאה בעצמך 😉

אלמוני
    לא פעיל

לא בכל שבוע חייבים לרדת. את ממש לא מחוייבת לנצח בכל שבוע, את צריכה רק לעשות את המקסימום שאת יכולה והכי טוב.
    יהיו שבועות של תקיעה, או של עליה, וזה ממש בסדר.
    התוכנית היא לטווח הארוך, לשינוי הרגלי אכילה.
    עצם העובדה שהסתכלת על הגלידה (והיא עליך) ולא ויתרת כבר מראה שאת ממש יודעת מה נכון עבורך. פשוט מלכה.
    את בהחלט יכולה להיות גאה בעצמך. :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות