מרכיבים:
פרפר שלם של חזה הודו (עדיף נקבה)
3 כפות מלח גס
תבלין גריל עוף (או כל תבלין אחר)
אופן הכנה:
לחתוך את ההודו ל2-4 חתיכות (בגלל שיוצאת כמות גדולה אז חלק אני מקפיאה אח”כ)
לפזר את המלח הגס על ההודו ולכסות במים.
להשרות 3 שעות במקרר.
לאחר מכן, שוטפים את ההודו היטב ומספיגים את כל הנוזלים עם נייר מגבת.
מפזרים תבלין גריל עוף על כל הנתחים (בגרסא הפחות דיאטטית אפשר דבש וחרדל)
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
יש לאפות 20 דקות בדיוק.
מכבים את התנור ולא X לא פותחים אותו עד שהתנור קר לגמרי!
בתאבון!