חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #191002
    אלמוני
    לא פעיל

    אצלנו בבית אני מכינה פסטרמה ביתית מחזה הודו ורציתי לדעת כמה גרם נחשבים לחלבון גבינה?

    #191005
    אלמוני
    לא פעיל

    מתה לנסות להכין פסטרמה ביתית (חזה הודו יצא לי להכין אבל לא ממש כמו שמכינים פסטרמה)

    והבעיה הכי גדולה, איך פורסים את זה באמת דק כמו במעדניה??

    אולי באמת אם יהיה משקל מדויק למנת חלבון גבינה זה יהיה פשוט יותר.

    #191007
    אלמוני
    לא פעיל

    מרכיבים:
    פרפר שלם של חזה הודו (עדיף נקבה)
    3 כפות מלח גס
    תבלין גריל עוף (או כל תבלין אחר)

    אופן הכנה:
    לחתוך את ההודו ל2-4 חתיכות (בגלל שיוצאת כמות גדולה אז חלק אני מקפיאה אח”כ)
    לפזר את המלח הגס על ההודו ולכסות במים.
    להשרות 3 שעות במקרר.
    לאחר מכן, שוטפים את ההודו היטב ומספיגים את כל הנוזלים עם נייר מגבת.
    מפזרים תבלין גריל עוף על כל הנתחים (בגרסא הפחות דיאטטית אפשר דבש וחרדל)
    מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
    יש לאפות 20 דקות בדיוק.
    מכבים את התנור ולא X לא פותחים אותו עד שהתנור קר לגמרי!
    בתאבון!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות