חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בטח הרבה מכירות את העניין שכשמתחילים את היום הרבה יותר מוקדם מהרגיל, הוא יוצא הרבה יותר ארוך ומרגיש שהארוחות לא מספיקות ממש.. אז לי יש את הבעיה הזו מתקרבת, כי עד עכשיו הייתי בחופש שבו התחלתי את הדיאטה לפני חודשיים, כך שהיה לי נוח עם הספורט היומיומי והתפריט. רק שעוד טיפ טיפה אני מתחילה אוניברסיטה, ואצטרך כמעט כל יום לקום בחמש בשביל האוטובוס, ומאוד חשוב לי להמשיך את הדיאטה, התקדמתי ממש יפה ואני רוצה לשמור על זה. אבל שש ארוחות ביום כשאת קמה בעשר בבוקר ותוך שעתיים אוכלת צהריים זה לא כמו לקום בחמש וחצי בבוקר, ושאז בעצם יש שבע שעות שלמות בהן יש לך בעצם רק קורנפלס ותפוח, (נכון שטכנית הארוחות מספיקות בדיוק לכל היום ואם קמים מוקדם אמורים גם לישון מוקדם, והשעות יוצאות בדיוק אותו דבר.. אבל אני לא מדברת על תקופה שזה אפשרי לישון בעשר :צוחק:) אני פשוט אתעלף. וכמו שאני מכירה את עצמי לימודים קשים מתישים לי נורא את הגוף. איך מסתדרים עם ימים ארוכים?? מה דעתכן?

אלמוני
    לא פעיל

אכן המעבר והשינוי בשעות השינה אמנם משפיעים מעט על ארגון התפריט אך קחי איתך מלבד התפוח והקורנפלקס גם חטיף אנרגיה והכיני לעצמך כריכים מושקעים ושווים שיעזרו לך לשרוד את היום הארוך.
    אין פתרון קסם אך ישנם הרבה סטודנטים במשפחת חלי ממן והתוצאות מדברות בעד עצמן, זה אפשרי 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי גם אני סטודנטית. והתחלתי את התהליך בחלי ממן בשנה השלישית. מניסיון זה קשה אבל אם מתמידים זה מצליח. כמה טיפים שאני יכולה לתת לך.
    * קחי איתך ללימודים קופסאות עם ירקות לנשנש בהפסקות.
    * אם קשה לך לאכול בשעות מוקדמות של הבוקר. שתי קפה ותאכלי תפוח. ובארוחה הבאה תאכלי את ארוחת הבוקר וכך תהיי שבעה בזמן הלימודים.
    * תפריט הכריכים- הוא מצויין לסטודנטים ואותי החזיק הרבה פעמים. תכיני כריכים שווים. ותהני מכל רגע.
    מקווה שעזרתי לך
    רנה :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות