- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
18/02/2013 בשעה 14:59 #193056
אלמוני
לא פעילכל כך הרבה פעמים כתבתי פה !!ולא מגיע לכלום יותר נכון לא עושה כלום !!!אני כותבת את מה שאני מרגישה לא כדי להגיד משהו על התוכנית הזו ההפך אני מכירה כל כך הרבה אנשים שהצליחו בענק !!!כל הכבוד לכל מי שמצליח !!!אז ככה …אני הודיה בת 17 ואני יאפיין את עצמי בהגדרה״ ילדה שאוהבת לחלום אבל בתכלס לא עושה דבר וויודעת שזה מהמקום שהיא לא מספיק רוצה ״ ההרגשות האלה שאני לא שלמה עם עצמי לא עוזבים אותי אך שאני מתחילה לעשות את התהליך אני מרגישה כאילו ״אני בסדר אני לא נראת כזה רע״ אבל אין דבר כזה שעובר יום בלי המחשבה שתראי אותך !!לעומת החברות שיכולות ללבוש כל מה שהם רוצות .ואני יוצאת ביציאה ״אני לובשת את מה שמתאים לי לא רק את מה שיפה ״ אני רוצה להתלבש ולא להרגיש שאני לא יכולה ללבוש הכל אני רוצה להיות קלילה רוצה רוצה רוצה אבל הכל דיבורים !!! אני הודיה ואני אוהבת אוכל !!!זה מה שאני הכי אוהבת !!!נכון אולי אני לא במשקל שיכול לפגוע בי בריאותי אבל אני בעודף משקל !!אני לא רואה את עצמי מתחילה ומסיימת את התוכנית ..למרות שאני יודעת שזו הדיאטה שהכי טובה מכל מה שיש !!אין לי את הכסף להיות בקבוצה ואני מרגישה :לאאכפת: שאני מתחילה את התהליך זה. עושה אותי עצובה וכל הזמן אני חושבת על מה יאמי יאכל ומדברת על זה עם כל המשפחה שהם שונאים לשמוע על זה …והאמת שההורים לא ממש עוזרים בזה והדברים שצריך לקנות הם יקרים !!!איךך אני יכולה לעשות את זה ???הכי מצחיק שאני מנסה להוציא את זה מהראש בשביל מה תרדי במשקל את תצטרכי לזרוק את כל הבגדים שלך והם יפים לא חבל זה הרבה בגדים ??ניסיתי עם חברות ולא הלך …ההתחלה הזאת מחדש נראת לא כיפית ומפחידה !!!אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על זה אני חוזרת ואומרת שאני שמחה שאנשים מצליחים כמו שאחותי גם עשתה את זה ..אבל לבד זה גם קשה וזה נראה ארוך !!!אבל אפשר להגיד משו אחרון ..הכי מצחיק שדווקא בתקופה כל כך ארוכה של השמנה ובלי עשייה אני בטבעיות נכנסת לאתר של חלי ממן !!אין ספק שזה אומר הרבה !תודה מראש:)וסליחה על החפירה :שמח1: :שמח1:
13/04/2019 בשעה 21:56 #193057אלמוני
לא פעיללא לוותר! אני גם בת 17 והרבה שנים הייתי במקום שלך, כל פעם שרציתי להרזות זה החזיק אולי חצי יום מקסימום יום ונגמר, אני זוכרת את עצמי הולכת לסופר קונה מוצרים דיאטטים ויום למחרת לא נוגעת בזה ונותנת לזה להרקיב בפינה של המקרר וחוזרת להרגלים הישנים שלי. הגעתי למשקל של 3 ספרות בגלל הגישה שלי, ב-8 חודשים הורדתי 28.5 ק”ג.. ואני חושבת לעצמי אם בשמונה חודשים האלה הייתי נשארת במקום שהייתי , הייתי עולה במשקל בעוד 7 קילו.
רק היום הלכתי לקניון וראיתי שירדתי בשתי מידות, אין הרגשה יותר מדהימה בזה. הכל בראש שלנו – אנחנו השולטים באוכל ולא האוכל שולט בנו, קחי את השליטה בידיים שלך, תספרי על הדיאטה רק לעצמך או לפחות רק למי שרוצה לשמוע. התהליך ארוך זה נכון אבל זו גם גישה לחיים וזה שינוי של אורח חיים לתמיד. תנסי כל יום מחדש הכל בידיים שלך.. מאחלת לך המון בהצלחה :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.