חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ואני לא חורגת. אבל ממש קשה להילחם בזה שכל יום בא לי לחרוג- תמיד בא לי עוד משהו- עוד גלידונית, עוד חתיכה מהעוגה, עוד כף טחינה. אני בתפריט 1200 ויש לי עוד 2.3 קילו לרזות…וקשה לי :שמח1: :מבולבל: :כועס: :כועס: :עצוב: :עצוב: :עצוב: מה עושים?

אלמוני
    לא פעיל

מאמי לפני שבועיים הגעתי לשמירה זה לא קל תמיד בשבת הייתי אוכלת עוד ועוד עד שהחלטתי כדי להגיע ליעד פשוט ביום א להוריד פחממה בצהריים עד היום של השקילה וזה היה מתאזן.בהצלחה את ממממש קרובה. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

החריגות הקטנות האלה יכולות לעלות לך ביוקר ולכן תשמרי על עצמך כמו מאש.

קחי 2 גלידוניות תחזירי את האריזה למקפיא ותיפרדי מהם עד מחר.
    כנ'ל לגבי הטחינה והעוגה.

אני עליתי חמישה קילו רק ממאכלים שהם בתכנית. עוד פרוסת לחם. עוד מנת פרי. עוד כף טחינה. לא השמנתי מפיצה ובורקסים. האוכל של התכנית טעים לי ולא אכלתי יותר כי הייתי רעבה, סתם כי התחשק לי. תעצרי את עצמך, תחשבי לפני כל ביס “אקסטרה” כאילו הוא מעכב אותך בעוד שבוע בלהגיע ליעד, שתי כוס מים, תנשמי אוויר וכבר לבד תגיעי למסקנה שאם זה “עוד”, זה כנראה לא שווה.
    תאכלי עוד עגבניה, עוד מלפפון, עוד פלפל, עוד חינמי. ככה לפחות לא תרגישי את האשמה שחרגת.

אלמוני
    לא פעיל

כל יום נלחמים… גם אני ככה. מתאפקת. כל היום. כל יום.

מנסה לעשות תפריט הכי מספק ומשביע וטעים אבל יודעת טוב מאוד שאסור לי לחרוג. לא לחרוג בכלל. לא בפרי, לא בקוביית שוקולד (“רק אחת”) , לא ליישר עוגות, לא לעשות עוד כף מכלום.

מתאפקים…

ואז ההצלחה מגיעה ואז קצת יותר קל להתאפק. ולפעמים זה קשה אבל מה האופציה? לוותר? לאכול כל מה שבא לי? זה רק יגמר בעליה במשקל. אז מתאפקים… :לשון: :לשון:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות