חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    lee maman
    מנהל בפורום

מזל שאני בחופשת חנוכה ואת כל היום אני מבלה בקריאה מה שכולכם כותבים בפורום (לפחות בזמן הזה אין אני יכולה לאכול גם זה טוב אך זה גוזל לי המון זמן והבית קורא לי
    ה צ י ל ו ! גם זה יעבור נכון העיקר לשמור ושוב לשמור ולהיות בתוכנית, כנראה שהראש נמצא אך ורק בתוכנית ולא בשום מקום אחר… אני קצת מרגישה רגשי אשם כלפי המון דברים שאני מחויבת מד דעתכם?

אלמוני
    לא פעיל

כולנו מחוייבים להמון דברים, ילדים, בעל, עבודה, חברים וכו'.
    אבל למדתי בתוכנית שהמחוייבות הראשונה היא לעצמי ואחרי שאני ממלאה אותה, אני מסוגלת להתמודד עם שאר החובות.
    אם לשבת מול הפורום ולקרוא עוזר לך להתמיד בתכנית ולעמוד במחוייבות שלך כלפי עצמך, אז אל תרגישי ייסורי מצפון על הזמן שאת משקיעה כאן.
    כמובן שצריך למצוא את האיזון בין כל הדברים, ולמלא גם את שאר החובות, אבל ישיבה במינון נכון מול הפורום רק מחזקת אותנו.
    בהצלחה,
    שירי.

אלמוני
    לא פעיל

להיות מכורה לפורום זה לא נורא
    גם אני כל פעם שיש לי זמן
    במשך היום פחותיש לי זמן
    אבל בלילה או כל רגע פנוי אני יושבת פה
    כי זה עוזר לי מאוד
    אז אל תרגישי רע
    להפך אם זה עוזר תרגישי טוב אם זה
    בהצלחה רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

הי רחל ,

מה עדיף להיות מכורה לפורום או לאוכל ? את בוודאי יודעת את התשובה. תפסיקי להרגיש אשם או יסורי מצפון על משהו שעושה לך טוב. זה מגיע לך, מותר להנות מדברים שעושים לך טוב. רחל היא הראשונה ותחשבי מה מגיע לך קודם כל. אם את תהיי מאושרת ותעשי לעצמך טוב – כל הסביבה הקרובה אלייך תרגיש זאת ורק תרוויח !!!
    אז קדימה, תתמכרי לך בהנאה, זו התמכרות שתוביל אותך לחיים בריאים ושפויים יותר !

לילה טוב ובהצלחה,
    הילולי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות