חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:עצוב: :עצוב:
    ערב טוב, אני כבר כחודש מנסה לשמור על התכנית של 1200, וכמובן שבחגים נשברתי ואכלת יותר.
    אבל לא זה העניין, ראשית אני עדיין לא מצליחה להתרגל לאכול כל כך מעט ומרגישה כל הזמן רעבה. אין לי זמן להכין תבשילים חינמיים בין הארוחות ואילו הירקות שאני אוכלת ממש לא משביעים.
    ודבר נוסף, אני כל הזמן רוצה משהו מתוק, אבל לא פרי או דלעת/ בטטה אפויה (שאומנם אני אוכלת אבל לא מספקים אותי), אלא ממש מתוק. זה גורם לתחושת תיסכול וחסר אמיתי.
    מרגישה שכל הזמן אני חושבת על האוכל ועל המתוק.
    יש למישהי עצה מה לעשות?
    בתודה מראש

אלמוני
    לא פעיל

עזבי את מה שהיה בחגים ותתחילי מחדש..
    אם אין לך זמן להכין חינמיים במהלך היום הכיני אותם ערב קודם שכבר יהיו זמינים ומוכנים לאכילה..
    בין הארוחות תוכלי לנשנש לבבות דקל,תירס גמדי וים של ירקות טריים כמו גמבה,מלפפונים,עגבניות שרי,קולורבי,גזר ועוד…
    לארוחת הצהריים, הייתי דואגת לסיר מרק ירקות שישאר לך לכמה ימים, שימי את כל הירקות החינמיים שאת אוהבת עם מים חמים תיבול ותני לזה להתבשל, זה תמיד משביע לפני ארוחה ובין ארוחות.
    בערב תלווי את הארוחה בסלט גדול של חסות ועוד ירקות כדי להיות שבעה ומסופקת.
    לגבי המתוק, את יכולה לבחור את התחליפים המתוקים כמו חטיף בריאות עד 100 קלוריות, יש את סלים דליס האדום שהוא מושלם, את יכולה לאכול אננס מסוכר למנת פרי שזה הכי מתוק בעולם, את יכולה פתיבר,עוגות של חלי מהמתכונים, גלידות לייט של פלדמן או נסטלה שהן מצויינת ובאמת שיש המון אפשרויות.. פשוט לשלב לפי התפריט.
    :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות