חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כבר כמעט חודשים בתוכנית. ירדתי בסה”כ 3.4, פעם אחרונה עליתי 100 גר' וכאן המקומות שאני נופלת. רקע של הפרעות אכילה מביא אותי לפול חזק ולהתייאש ולהחליט שהשבוע לא הולכים לקבוצה.
    מקום קשה שממנו קשה להמשיך.

אלמוני
    לא פעיל

תראי אם עלית 100 גר לא שזה הרבה אבל זה אומר שחרגת טיפה או שהנוזלים בגופך היו שניות לפי שקילה .תנסי להגיד לעצמך אני מתחילה מחדש שהוכיח לגוף שלי שהראש שלי ואני החלטנו שכלום לא ישבור אותנו ובשבוע הבא אני ארד ולא משנה בכמה.ולא להרים ידיים ולהרגיש כוזרית.כי זה מבאס יותר ואת מצוברחת ולמי זה מועיל תנסי להתעסק בדברים אחרים מלבד החשיבה מה ללעוס.תנסי להתעסק במה אבשל לי טעים לכל השבוע כמו מרק טעים לפני כל ארוחה.או עוגת גלידה לאחת מהארוחות או לארוחת בוקר זה טעים ולא מרגישים שהתפריט משעמם.או שאת מסכנה עד למתוק הבא יש דרכים לשנות זאת תשתמשי בחוברת המתכונים ותראי.תנסי גם להקפיא את היוגורט האפס אחוז בטעמי פירות וכשנותר לאכול אותו זה קר טעים ולא נגמר מהר ויש עוד תוספת פרי אחר כך.ותכיני מתכונים מתוך אהבה ולא מתוך באסה שמה אני צריכה לאכול לעומת כולם.תשקיעי ותצליחי אם תרצי עצות או מתכונים כיתבו לי .limor1869@wall a.com בשמחה האזור לך אני כרגע בשלבים השמירה בקרוב אצלך זה קל כייף וזוהי שיגרה ולא אומללות.

אלמוני
    לא פעיל

גם לי זה קרה, הייתי עושה תוכנית מדויקת ובמקום לראות הצלחות, הגולם היה מראה עליה במשקל… מתסכל…

ואז החלטתי שבמקום להתיחס לגולם, אני אתיחס לעשייה שלי… עליה יש לי השפעה ועל הגולם לא…

היום הצלחה בתוכנית עבורי זה שבוע שהייתי צמודה לתוכנית, אכלתי את הדף, שתיתי 12 כוסות ליום, הלכתי 3-4 פעמים בשבוע לחדר כושר… אני מאושרת… והדבר הכי מעניין שכשהלחץ מהמשקל ירד, להפתעתי גם הירידות במשקל הגיעו…

ירדתי 43 ק”ג אני שומרת על ההישג הזה מעל 5 שנים….

תאמצי את הגישה החיובית, ירידה של כ-0.5 ק”ג בשבוע, 2 ק”ג בחודש, 12 ק”ג בשנה… איזה יופי…

וברור שהשבוע את מגיעה לקבוצה, כי היא העוגן, שם מקבלים כוחות להמשך התהליך…

מאמינה ביכולת שלך להגשים את החלום, להיות רזה…

שולחת לך חיבוק מלא אופטימיות שיחזקו אותך….

:)) רבקהל”ה

lee maman
    מנהל בפורום

מתוקה..
    לא ממשיכים לשום מקום מתוך יאוש…
    ממשיכים…רק ממקום של הוקרה והצלחה…
    אז קודם כל כל הכבוד על מה שירדת כבר…
    ודווקא ברגעים שהיאוש מגיח ומציץ..הולכים לקבוצה…מקבלים כח, מילה טובה…ומחזירים את האמונה!!

מאמינה בך!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות