שלום לכולם שמי לילך ואני נשקלת בקבוצה בטבריה אצל ענת הגדולה מהחיים .
חייבת לשתף אתכם בשקילה האחרונה שלי שהיתה ממש לפני כמה דקות והיתה בהחלט לא שיגרתית ולא נורמלית .
היום לא הצלחתי להגיע לשקילה כי הייתי בתל אביב מטעמי עבודה וכל נסיונותי להגיע בזמן לא הצליחו.
החלטתי להישקל בכל זאת ביקשתי מענת המדריכה המקסימה שלי אם אפשר להיפגש באמצע הדרך לשקילה ,ענת נענתה בחיוב ואני הבנתי שהמדריכה שלי היא בעצם מורה שלי לחיים שמוכנה לעזור לי בכל דרך אפשרית .
קבענו להיפגש בתחנת סונול אני ביררתי את עניין החשמל בשביל המשקל וכך היה ..היה עניין קצת לא מהותי שהחולצה שלי היתה קצת כבדה לא היססתי נכנסתי לאוטו החלפתי חולצה כאילו אין מחר ונשקלתי …התוצאה מדהיממממממה 1.1 ק”ג למטה …אני אכתוב שובבבב ק”ג מאה למטה …סה”כ ירידה מצטברת 11 ק”ג ..
הייתי חייבת לשתף אתכם בתחושת המשפחה והאיכפתיות שמילאה אותי לשבועיים מטורפים של פסח . מיותר לציין שאנשים בתחנה לא הבינו מה קורהלנו כי קפצתי וענת גם קידמה מכירות לחלי שדיברה עם בחור שצריך קצת שמירה וזימנה אותו לחוגים .
לחלי .. יש לך מדריכה עם לב ..ואהבה …אני מורידה בפניה את הכובע ומקווה שבהמשך את המשקל ..
ולך ענת היקרה , הדהמת אותי בדבקות שלך במטרה שלי אני מודה לך ….ולכולם תזכרו טוב את השם לילך מטבריה כי בטוח תשמעו עליי עוד כמה זמן שכבר אהיה בשמירה ….
חגגגגגג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח