חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום נכנסתי לראשונה לאתר.
    אחרי 4 ח' שאני בקבוצה אך לא בתוכנית, עם משקל עודף של 20 ק”ג ובסה”כ זוקפת לזכותי ירידה של 2.5 ק”ג-
    אני פשוט זועקת לעזרה.
    אני חסרת שליטה ומעצורים.
    כל השבוע אני שומרת עד ה”מעידה” שמחריבה עבודה של שבוע שלם,
    שלאחריה מאוד רצוי וכדאי לחזור למסלול- אך בפועל חסרת הישגים.
    אני רוצה להיות רזה, אני רוצה להרגיש נוח ושלמה עם עצמי.

אלמוני
    לא פעיל

איזה קטע
    הרגע נכנסתי הביתה ואת כתבת הודעה.. אני שומעת את הייאוש בהודעה שלך ונזכרת בעצמי לפני שנה. כל יציאה מהבית זה מבצע- להסתיר את השומנים. אוכלת לבד בלילה כדי שאף אחד לא יראה שאני שמנה ועדיין אוכלת שוקולד.. גם היום שאני בשמירה אני לא מצליחה לעצור את עצמי למרות שאני כבר רזה. הכי חשוב שתאמיני בעצמך ותהיי מחוייבת לתהליך. אני יודעת כמה את רוצה לרדת. הייתי שם ואני רואה אותך כל שבוע. את חייבת להבין שאין יותר מתוק מלהיות רזה ( כן כן אפילו בקלאווה פחות מתוקה) ושכדאי להתאפק כי זה כל כך שווה את זה! את יכולה ומסוגלת לרדת ובגדול!! את מוותרת לעצמך כי אולי את רוצה פשוט להשלים עם זה שאת שמנה ולהנות מהחיים אבל זה כזה שקר.. כי ההנאה האמיתית היא לסרב לפיתויים ובסוף הדרך להסתכל במראה ולהגיד- עשיתי את זה!! תתחילי שבוע חדש עם רעל בעיניים ואל תוותרי! ראית כבר כמה את יורדת כשאת מנסה! תחזרי לעצמך ובקרוב מאוד תראי תוצאות..
    ותחשבי..ב 4 החודשים שאת בתוכנית- ירדת 2.5 ואם לא היית.. היית עולה.. בטוח! אז יש לך מינוס שעדיין בכיס.. את כל כך רוצה להיות רזה.. תוכיחי לעצמך שאת חזקה מספיק לעמוד בכל פיתוי ותנצלי את התמיכה והאהבה שיש מסביבך- ראיתי שיש הרבה.
    ובכל מקרה.. אני פה.. להקשיב ולתמוך עד כמה שאוכל..

אלמוני
    לא פעיל

הי עדי
    אני יודעת שלא קל לך
    תנסי קודם כל לא לעבור את השבוע תנסי
    לעבור את אותאו יום
    שני תקציבי לך מטרה קטנה ועל תחשבי כמה יש לך לרדת
    כי זה חלק מהיאוש ברגע שתתקחי את את תוכנית כאורך חיים ולא כאל 20 שיש לך לרדת יהיה לך יותר קל
    ואני אומרת לך מניסיון אישית
    תמצאי לך משדפטים שאת יכולה לתתלות לך בחדר ומקרר
    תאמיני שזה עוזר אז קדימה מתוקה עכשיו תחשבי על איך שבוע הבא יהיה ירידה בהצלחה רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

ראשית אומר שמצאתי את הכפילה שלי, אבל כולנו כך בהתחלה, גם לי מאוד קשה להיצמד לתפריט, גם לי חסר האוכל של השמן השגרתי ככה החלטתי לקרוא לגאנק שאני אוכלת, נכון שהטיפ שאני נותנת לא משהו, כי את הנפילות שלי אני משתדלת שיהיו בלאכול יותר את מה שמותר, יותר מרק, יותר ירקות מאודים, מהאוכל הבריא ולא האוכל שמתפרק ואז התוצאות הן אחרות, ירידה קטנה יותר, אבל לפחות ירידה ולא עלייה!!! אז אני ממליצה לחרוג אבל בריא!! תנסי להוסיף פעילות גופנית, ואנחנו פה לעזור ולתת עצות. ובהצלחה. נ.ב. תצלמי את עצמך רזה, ותשאפי באמת!! ואיך חלי אומרת…..את צריכה לרדת או רוצה לרדת במשקל?? בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

עדי ברוכה הבאה לפורום..:)) כמה טוב שאת איתנו..:))
    הדבר המרכזי שזועק לי מההודעה שלך זה תקווה ואמונה !!
    וזו הדרך…זה הדבר היחידי שצריך להיות לך במחשבות ובראש על מנת להצליח לעבור את השינוי…זה לא קל וזה לא קורה בן רגע..אבל זה אפשרי, התמדה, נחישות, התארגנות ומחוייבות…תגייסי אותם עכשיו…אפילו באמצעים מלאכותיים עד שתגיע ההפנמה….
    אחד הדברים שהכי עזרו לי בתהליך היה לשבת ולכתוב..על כל סערת הרגשות שמתחוללת בתוכי..על כל הרגשות שהרסו אותי..אותם הייתי צריכה להוציא מהראש ועשיתי זאת באמצעות הפורום ובאמצעות מכתבים אישיים…שבי כתבי לך מכתב לשנה הבאה עם יעדים ומטרות..מכתב שתוכלי להעזר בו בשעות קשות…תלי פתקים על המקרר..תתחילי את הבוקר באמירה:”רק להיום” !! “רק לארוחה הבאה” !! וכן הלאה….
    אין מצב שאת לא מצליחה….קטן עלייך…האוכל ינצח אותך????
    מי הוא בכלל???
    בהצלחה
    איה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות